KEBA ĆE POSTATI DEDA: Severina i Igor uskoro roditelji?
Foto: Instagram

Par uveličao 13. rođendan hrvatskog izdanja magazina Stori

KEBA ĆE POSTATI DEDA: Severina i Igor uskoro roditelji?

Stars -
Vučkovićka komentarom ispod slike na Instagramu i izjavom da ponovo hoće da postane majka podgrejala spekulacije da čeka dete

Severina Vučković i njen novi dečko Igor Kojić bili su glavne zvezde glamurozne proslave 13. rođendana hrvatskog izdanja magazina Stori u Zagrebu.Pevačica i fudbalski menadžer prvi put su se u javnosti pojavili zajedno nakon otkrivanja njihove veze u najtiražnijem magazinu o životu poznatih, a već su počele spekulacije da je Seve u drugom stanju.

- Želja mog života je ispunjena - napisala je Severina ispod zajedničke fotografije s Igorom koju je objavila na Instagramu.Pošto je nedavno izjavila da joj je najveća želja da dobije još jedno dete, Seve je svojim komentarom ispod slike dala povoda da se posumnja da je možda ponovo trudna i da će Dragan Kojić Keba uskoro prvi put postati deda.

Foto: Printskrin/Instagram
Foto: Printskrin/Instagram

Severina je, podsetimo, odmah na početku veze ostala u drugom stanju i s bivšim partnerom Milanom Popovićem.Na svečanosti dodeljene su i godišnje nagrade, a Vučkovićeva je odnela čak dva priznanja za zvezdu i humanitarnog radnika godine. Razloga za slavlje imao je i Petar Grašo, koji je osvojio nagradu u kategoriji povratak godine, dok su najbolji vokali Jelena Rozga i Toni Cetinski.

Predstavnici Adrija medija grupe Srbija... Nataša Rodić, Nemanja Pajić i Natalija Cvetković
Predstavnici Adrija medija grupe Srbija... Nataša Rodić, Nemanja Pajić i Natalija Cvetković

(LJ. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track