(KURIR TV I FOTO) FAZA MED I MLEKO: Pogledajte kako se Severina raširila u Kebinoj gajbi!
Foto: Damir Dervišagić

Odomaćila se

(KURIR TV I FOTO) FAZA MED I MLEKO: Pogledajte kako se Severina raširila u Kebinoj gajbi!

Stars -
Ona dane u Beogradu provodi u kući dečka Igora kako bi se što bolje upoznala s njegovim roditeljima

Severina Vučković, koja je pre dva dana doputovala iz Zagreba u Beograd, boravi u kući svog dečka Igora Kojića na Bežanijskoj kosi. Tačnije, u vili njegovog tate Kebe. Iako je navikla da noći u hotelima ili kod sestre Marijane, koja živi u Beogradu, ovoga puta se stacionirala u vili kod malog Kebe.

- Severina je sina Aleksandra ostavila na čuvanje mami Ani i dadilji. Ona je u Beogradu opuštena jer zna da je Aleksandar u dobrim rukama. Igor joj je pre dolaska u Beograd ponudio da bude njegov gost, što je ona prihvatila, a s tim su se složili i Keba i Olja. Kojići su lepo dočekali snajku i obradovali su se što je rešila da bude kod njih. Oni do sada nisu imali priliku da se dobro upoznaju. Pevačica koja je, kako je rekla, u Igora zaljubljena do ušiju odlučila je da se zbliži sa njegovim roditeljima - otkriva naš izvor i dodaje da se Kebina supruga potrudila oko trpeze.

- S obzirom na to da je Olja odlična domaćica, ona je za Seve pripremila izvrsne specijalitete, kojima je pevačica oduševljena. Severini se svidela Kebina kuća zato što je prostrana i nalazi se u lepom kraju grada, a sviđa joj se i dvorište, koje je puno cveća i zelenila. U dvorištu imaju letnjikovac i bazen, tako da u potpunosti može da uživa - rekao je jedan Kebin prijatelj.

Pozvali smo Kebu, ali se on nije javljao na telefon.

http://www.youtube.com/watch?v=f1s_7DZ_f3o
(M. D.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track