NAJBOLJA DRUGARICA OTKRIVA: Ilijanu je bivši ošišao na ćelavo! Opasna takmičarka krije veliku tajnu (FOTO)
Foto: Instagram

ŠOK

NAJBOLJA DRUGARICA OTKRIVA: Ilijanu je bivši ošišao na ćelavo! Opasna takmičarka krije veliku tajnu (FOTO)

Rijaliti -

Učesnica "Parova" Ilijana Vagić (27) napravila je pravu pometnju, i to zbog svog burnog života. Kako njena drugarica tvrdi, atraktivnu plavušu je njen bivši dečko ošišao na ćelavo pre pet godina!

foto: Printscreen Youtube

Ilijana godinama živi na relaciji Srbija-Nemačka, odakle uvozi automobile, a priznala je i da voli brzu vožnju, što i ne čudi jer je pet godina bila u vezi sa automobilistom Vladimirom Dikom Zečevićem. Ipak, neposredno pred Ilijanin ulazak u rijaliti oglasila se njena bliska drugarica i izjavila da ju je upravo taj dečko ošišao do glave.

foto: Instagram

- Ilijana je trpela žestoko maltretiranje. Nju je dečko zaključavao u stan, umislio je da je Arkan, ošišao ju je do glave. Užas. To je bio takav teror da ne znam zbog čega je to trpela. U stvari, znam, bila je zaljubljena u njega. A sposobnija je ne samo od njega nego i od čitavog društva - rekla je njena prijateljica za Hepi televiziju.

foto: Instagram

Na Instagram profilu Vagićeve mogu se naći fotografije iz 2014, gde ona ima kratku kosu, međutim, ona informaciju o nasilnom šišanju nikada nije potvrdila. Kada su joj pre dve večeri u toku emisije "Upoznajte parove" pokazali zajedničke slike sa Zečevićem, ona je i dalje ćutala, ali je bila preplašena i bleda.

foto: Instagram

- To je moj bivši dečko, raskinuli smo pre pet meseci. Ja sam otišla od njega, otišla sam u Nirnberg. Nisam htela da budem sa njim. Nisam ni u kakvom odnosu sa njim, mi smo katastrofa. Mnogo me je povredio. Imala sam dosta problema sa tim čovekom - rekla je Ilijana drhtavim glasom, a kada je voditeljka videla da joj je loše, prekinula je tu temu.

foto: Instagram

Kontaktirali smo i sa Vladimirom, koji trenutno boravi u Americi.

foto: Instagram

- To nije tačno! Ne znam ko je ta drugarica koja izmišlja te priče. Ilijana se jeste ošišala pre nekoliko godina na kratko, ali to je uradila zbog mene jer sam ja ćelav. Tačnije, ona je htela da obrije deo glave, ali je na kraju skratila sve. Mi smo bili pet godina zajedno i gluposti su to da sam je maltretirao. Ilijana je opasna devojka, i to ćete tek da vidite u rijalitiju - poručio je sportista.

Kurir.rs/J. Stuparušić/ Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track