Najnovije vesti

BILI SU VELIKI PRIJATELJI A SAD JE ODAO SVE NJENE ŠOKANTNE TAJNE:  Izgubila si nevinost u 14. godini, a sina si ostavila... (VIDEO)
Foto: Pritnscreen

RAT PRE RIJALITIJA

BILI SU VELIKI PRIJATELJI A SAD JE ODAO SVE NJENE ŠOKANTNE TAJNE: Izgubila si nevinost u 14. godini, a sina si ostavila... (VIDEO)

Rijaliti

Mirko Gavrić, koji ulazi u Zadrugu 2 i odličan je prijatelj sa Anabelom Atijas, i pre nego što je krenuo rijaliti, uspeo je da zarati sa Zoricom Marković i Lepim Mićom. 

 

Prvo je Mirko prozvao stare zadrugare da su mapetovci, a onda mu žestoko uzvratili, pa je Markovićeva prozvala Gavrićevu porodicu. 

 

"S obzirom na to da je Zorica Marković pomenula moju majku, ja moram da kažem - gospođa Marković je izgubila nevinost sa 14 godina, treba da potraži svog sina Dejana kog je ostavila kada ga je rodila, moja majka je velika dama i ne treba da je zanima ko nju je*e ili ne je*e. Zorka, moja majka vodi ljubav, ona nije džukela kao ti, moraš prvo da naučiš da razgovaraš, ali imaš četiri razreda osnovne škole i to je razumljivo", istakao je Gavrić.

Kurir.rs/Foto Printscreen

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...