Najnovije vesti

NAJVEĆI HONORAR U ZADRUZI 2 DOBILA LUNA ĐOGANI: 12.000 € za nedelju dana, neće je moći novčano kažnjavati, a evo u kom LJUBAVNOM TROUGLU će se sad naći...
Foto: Promo, Kurir

VLADA NEIZVESNOST MEĐU BUDUĆIM STANARIMA IMPOZANTNOG IMANJA

NAJVEĆI HONORAR U ZADRUZI 2 DOBILA LUNA ĐOGANI: 12.000 € za nedelju dana, neće je moći novčano kažnjavati, a evo u kom LJUBAVNOM TROUGLU će se sad naći...

Rijaliti

Iako je više od 300 njih potpisalo njih potpisalo ugovore za ulazak u Zadrugu 2, samo njih 45 biće pozvano da za nekoliko dana uđe na impozantno imanje. V

 

Produkcijski tim Željka Mitrovića dva dana pred početak rijalitija Zadruga 2 definitivno će pozvati one koji će se useliti u rijaliti na vodi. 

 

Najznačajnija imena srpske javne scene se čuva u tajnosti, a ostali nekoliko stotina javnih ličnosti s nestrpljenjem očekuje poziv koji se ne odbija. 

foto: Printscreen Instagram

Kako se priča, za sada je najbolje prošla Luna Đogani, koja će na mesečnom nivou zarađivati 12.000 evra, bez mogućnosti da bude novčano kažnjena jer joj je to došlo glave u prethodnom rijalitiju. Deo honorara tražila je unapred. Spekuliše se da bi možda trebalo da uđe i njen bivši dečko Nenad Marinković Gastoz i njegova bivša devojka Naida Gadžo, pa bi to mogao da bude kobni trio. 

foto: Printscreen Instagram

Kada je visina honorara u pitanju, dobro je prošla i Miljana Kulić, koja u rijaliti ulazi sa jednomesečnom bebom, ali i svojom majkom sa kojom se često svađa. Velika očekivanja su i od porodice Vasić, blizanaca Mike i Gibe, njihovih roditelja Rade i Radeta. 

 

U Zadrugu ulaze Aleksandra Subotić i Dejan Dragojević, a kao potencijalni učesnik se spominje i Aleksandar Čabarkapa, otac Aleksandrinog deteta, koji ju je nedavno napao, kao i Kristijan Golubović, koji bi uskoro trebalo da bude na slobodi. 

foto: Stefan Jokić

Intrige u Zadruzi praviće i frizer Kije Kockar Stefan Ašanin, koji je rekao da će ratovati sa Lunom. 

 

Ugovor su potpisale Stanija Dobrojević i Tamara Đurić, koje su ratovale na Farmi. Tu su i akteri seks afere Nadežda Biljić i Miki Đuričić, Bane Čolak, Zorica Marković, bivša devojka Ace Lukasa Branislava Pašajlija. 

foto: Printscreen

Jedan od učesnika mogla bi da bude i žena Radiše Trajkovića Đanija - Slađa, ali i kompozitor Mirko Gavrić, na čijoj svadbi su sevale varnice između Lune i Slobe. Ugovor su potpisali Nikolina i Saša Kapor, Topalkova ćerka Helena. Među potencijalnim učesnicima su pevačica Suzana Perović, fudbaler Lazar Jeremić, kao i hrvatski muzičar Tin Milvić. Postoji i velika mogućnost da se u Zadruzi 2 nađu Ljiljana Jevremović, nekadašnja ljubavnica Dragana Kojić Keba. 

foto: Aleksandar Jovanović, Damir Dervišagić

Kurir.rs/Blic/Foto Kurir

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...