PLANIRAJU DA NAPRAVE HAOS U ZADRUZI, A OČEKUJU NJEGOVU POMOĆ: Mika i Giba nikoga neće štedeti, a OVO OBEĆAVAJU fanovima! (FOTO)
Foto: Printscreen Youtube

HAOS U NAJAVI

PLANIRAJU DA NAPRAVE HAOS U ZADRUZI, A OČEKUJU NJEGOVU POMOĆ: Mika i Giba nikoga neće štedeti, a OVO OBEĆAVAJU fanovima! (FOTO)

Stars -

Gledaoci televizije Pink od 6. septembra biće u prilici da uživaju u drugoj sezoni rijaliti programa "Zadruga" koji se pomeriti sve granice televizijskih formata u istoriji. Javnosti je otkriveno da će se u Beloj kući ove sezone naći i porodica Vasić.

Pred ulazak u "Zadrugu 2" blizanci Dragutin i Miroslav Vasić, poznatiji kao Giba i Mika poručili su budućim stanarima kako im neće dozvoliti da se šale na njihov račun i da ih provociraju.

foto: Printscreen Youtube

"Ovoga puta ćemo biti aktivniji. Više ćemo se braniti, nećemo dopustiti da se drugi zezaju na naš račun. Ovoga puta pokazaćemo zube", kaže Giba.

"Od Zadruge 2 očekujem sve najbolje. Ulazim iskreno zbog novca. Novac mi treba, zato i ulazim u Zadrugu 2. Naravno i zbog još veće popularnosti, ali novac je ipak novac", kroz smeh kaže Mika.

Giba i Mika se nisu pojavljivali u javnosti pune tri godine, kažu da su za to vreme dosta putovali, te da su sada napunili baterije i spremni da se na velika vrata vrate pred kamere.

foto: Printscreen Youtube

"Ovo nisam mogao da odbijem. Mi smo imali pauzu tri godine, sada se konačno ponovo pojavljujemo na tv ekranima sa puno materijala. Bićemo ono što jesmo i uvek ćemo reći svoje mišljenje o drugim zadrugarima", govori Giba.

Mika Vasić kaže kako on i njegov brat nisu osobe koje su sklone svađama i da od njih ne možemo očekivati fizički kontakt, ali da će uvek znati ukućanima da uzvrati na prozivke ukoliko do njih dođe.

foto: Printscreen Youtube

Poznato je i da su oni veliki obožavaoci pevača Milana Stankovića, otkrili su i šta očekuju od njega, kao i kako će reagovati ukoliko se Milan pojavi na nekoj od žurki da peva, kao što je to slučaj bio u prvoj sezoni "Zadruge".

"Od Milana Stankovića očekujemo da nas zabavlja na žurkama, da nas podržava i da se pojavi u studiju kao Gibina i moja podrška", priča Mika.

"Mi smo njega podržavali, sada bi bio red da Milan Stanković i nas podržava. Sada ga pozivamo da nas podržava. Biće mi drago da ga vidim, ukoliko dođe na neku žurku. Mi smo se i upoznali jednom prilikom", dodaje Giba.

"Mi smo jednojajčani blizanci. Razlika je samo minut. Sada je razlika samo kosa. Mika ima dužu kosu, odnosno rep, a ja imam manji. Tako da eto, po tome", kaže Giba.

foto: Printscreen Youtube

Kurir.rs/ Pink / Foto: Printscreen Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track