PRVE ČARKE U KARANTINU! Aleksandra i David isprozivali učesnicu: Gde si, prostitutko?! Ona im neće ostati dužna (KURIR TV)
Foto: Ana Paunković

BIĆE HAOS

PRVE ČARKE U KARANTINU! Aleksandra i David isprozivali učesnicu: Gde si, prostitutko?! Ona im neće ostati dužna (KURIR TV)

Rijaliti -

Budući učesnici "Zadruge" uveliko pristižu u karantin, u kojem će boraviti do četvrtka, kada zvanično počinje druga sezona hiper-rijalitija, a učesnicima rijalitija pridružili su se i Aleksandra Subotić i David Dragojević.

foto: M.T.

Oni su se parkirali nasred puta i odmah napraviti potpuni kolaps u saobraćaju, a čim su izašli iz automobila pokazali su okupljenim fotoreporterima svoje usklađene stajlinge.

foto: M.T.

"Zvezde su stigle. Mi znamo šta radimo i bitna nam je reakcija konkurencije. Najbolji se uvek napadaju", rekli su Aleksandra i David.

Ubrzo je pao i poljubac pred objektivima fotoreportera, ali i brutalne prozivke pred svim okupljenim novinarima i budućim učesnicima "Zadruge"! Naime, čim je videla Minu Vrbaški, sa kojom će živeti u Beloj kući, Aleksandra ju je pozdravila rečenicom: "Gde si, prostitutko?!", što je šokiralo sve prisutne, pa i samu Minu, koja je spustila glavu i pravila se da nije čula prozivku Subotićeve.

Nema sumnje da će Aleksandrin odnos sa Minom privući ogromnu pažnju gledalaca.

Kurir.rs/ Foto: Ana Paunković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track