Najnovije vesti

KONTROVERZNI UČESNICI, STARLETE I FOLK ZVEZDE! Zadrugari stižu u karantin!  Bane i Zerina sami protiv svih: Unutra nam niko nije prijatelj! (KURIR TV)
Foto: Ana Paunković

POSLEDNJE PRIPREME ZA POČETAK

KONTROVERZNI UČESNICI, STARLETE I FOLK ZVEZDE! Zadrugari stižu u karantin! Bane i Zerina sami protiv svih: Unutra nam niko nije prijatelj! (KURIR TV)

Rijaliti

Ostao je samo dan pre početka druge sezone "Zadruge", rijalitija koji privlači veliku medijsku pažnju. Nakon dela učesnika koji su u utorak pristigli u karantin, druga grupa takmičara hiper-rijalitija počela je da pristiže u izolaciju, gde će boraviti pre nego što se useli u impozantnu kneževinu u kojoj će živeti narednih meseci.

Prošlogodišnji učesnik rijalitija Bane Čolak pristigao je u karantin. Za kamere Kurira prokomentarisao je svoju vezu, kao i spekulacije da se zbog ljubavi seli u Sarajevo


"Da, tačno je, nakon Zadruge idem za Sarajevo. Lepše mi je da živim tamo, ceo život živim na Zlatiboru, u Beogradu, sviđa mi se kako je u Sarajevu, hrana, ljudi...pa i pokretanje biznisa koje bih za sad držao u tajnosti. Zerina je nezgodna po raznim parametrima, ali ja sam tu da je smirim. Sa nekim učesnicima sam imao konflikte, ali ove sezone neću počinjati nikakve svađe, ko bude dobar prema meni - biću i ja dobar prema njemu"

Pevačko pojačanje, u izolaciju su stigli muzičari Slobodan Batjarević Cobe i prošlogodišnji učesnik Bora Santana. Bora je u karantin stigao u pratnji trubača te je odmah podigao veliku "prašinu". Učesnici su ubrzo raspleli kolo.

 

1 / 9 Foto: Ana Paunković

U karantin su stigli i blizanci Mika i Giba, u pratnji porodice koja takođe učestvuje u Zadruzi. 

"Mi smo spremni, šta bilo i gde god bilo - da bilo. Ostale takmičare ne poznajemo lično, tako da ne znamo baš šta da očekujemo, ali za nas se već priča da smo favoriti"

Adam Đogani, Lunin mlađi brat stigao je u rijaliti u pratnji strica Gagija. Ovom prilikom zabrinuti otac je izjavio:

foto: M.N.
1 / 6 Foto: Ana Paunković
foto: M.N.

Dugoočekivani par, Aleksandra Subotić i Dejan Dragojević pristigli su izolaciju.

"Zvezde su stigle. Mi znamo šta radimo i bitna nam je reakcija konkurencije. Najbolji se uvek napadaju"

1 / 4 Foto: M.T.

Jedno od najočekivanijih lica ovogodišnjeg izdanja Zadruge, sudija u penziji Snežana Ilić stigla je u karantin. Za naše novinare rekla je:

"Nemam strategiju. Biću ono što jesam. Umem lepo da komuniciram sa ljudima. Od mene možete da očekujete jedan dostojanstven način ophođenja, davaću savet i pomoć svima"

1 / 3 Foto: M.T.

Prošlogodišnja učesnica Zadruge Mina Vrbaški stigla je u karantin i izazvala odmah buru interesovanja medija. Ona je došla u pratnji svog novog dečka Igora Terzića, koji će joj očigledno biti najveća podrška.

"U prvoj sezoni sam sebi uništila pola života, u drugu sezonu ulazim zbog popravljanja svega toga, ali i zbog novca. Ne smem sebi više da dozvolim greške iz prethodne sezone. Dečko mi je rekao da smem da se poigravam sa svima"

U karantin je pristigla i pevačica Zlata Đurković, koja je našim novinarima otkrila da u Zadrugu ulazi sa samo jednim ciljem - promocijom. 

1 / 6 Foto: Ana Paunković

Među prvima koji su stiglu u drugom danu ulaska u karantin je Branislav Radonjić Brendon, bivši učesnik rijalitija "Parovi". On je ostao poznat po sukobu sa Nenadom Marinkovićem Gastozom, a iz tog sukoba je izašao sa slomljenom nogom.

foto: M.N.

"Pozdrav za Kurir. Eto mene ponovo pred kamerama, smatram da jedna realiti osoba kao ja ne treba da završi svoju karijeru sa slomljenim kostima. Ponosan sam i uzbuđen, kao da prvi put idem u rijaliti. Video sam ekipu, dosta anonimnih ljudi ima, očekujem da će se mnogi kačiti na mene kako bi dobili popularnost. Ja igram glavom, drugi će pokazati svoje slabosti. Može se reći da sam oprostio Gastozu, ali nisam zaboravio - ne znam kakav ću biti prema njemu, nepredvidiv sam sam sebi"

Kurir.rs/ Foto: Ana Paunković

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...