PROCURILA ŠOKANTNA PREPISKA KONTROVERZNIH ZADRUGARKI: Prva svađa Mine i Aleksandre izbila pre rijalitija! Nakon ovih reči nema PRAŠTANJA! (FOTO)
Foto: Printscreen / Instagram

EKSKLUZIVNO

PROCURILA ŠOKANTNA PREPISKA KONTROVERZNIH ZADRUGARKI: Prva svađa Mine i Aleksandre izbila pre rijalitija! Nakon ovih reči nema PRAŠTANJA! (FOTO)

Rijaliti -

Mina Vrbaški i Aleksandra Subotić počele su žestok sukob i pre nego što su ušle u drugu sezonu "Zadruge", koji će tek kulminirati kako vreme bude odmicalo!

foto: Printscreen/Premijera

Kurir Rijaliti donosi ekskluzivnu prepisku između dve starlete, koja je nastala samo nekoliko dana pred početak druge sezone popularnog šou-programa, a zapravo je zamalo bila uzrok tuče u šminkernici pred početak šoua. Prva se Subotićka obratila svojoj koleginici i pitala je zbog čega je proziva u medijima.

foto: Printscreen/TV Pink

- Znam ja da ste se dopisivali pre mene... Nego, gledam da li je moguće da ti daješ takve izjave. Nije baš da ne znaš kako se zovem... Nebitno, je*e mi se, jako glupava izjava - napisala je Subotićka rivalki, koja nam je na ulasku u "Zadrugu" rekla da ništa nije govorila o cimerki i da je bespotrebno napada.

foto: Printscreen TV Pink

Ipak, u roku od nekoliko minuta Mina je odgovorila Aleksandri na poruku. - Slušaj me. Ti me ne zanimaš u životu, a ne tvoj muž. Nemam pametnija posla nego da ja komentarišem tebe i tvog dragog. Sama reši probleme u toj tvojoj glavi - napisala joj je Mina.

foto: Damir Dervišagić

Aleksandra je potom pokušala da malo spusti loptu, kritikujući Minu što joj se tako nepristojno obraća.

foto: Privatna arhiva

- Nema potrebe da budeš ni drska ni bezobrazna, normalno sam te pitala. A ako ti imaš neki problem, idi pa ga leči. Sa mnom nemoj tako da pričaš! - poručila je Aleksandra cimerki, na šta joj je Mina odbrusila:

foto: Privatna arhiva

- Da si me lepo i normalno pitala, bila bih ljubazna prema tebi! Vidimo se u "Zadruzi", draga!

foto: Printscreen Instagram

Zasad, Vrbaški i Subotićka nisu imale konflikte u "Zadruzi". I jedna i druga tvrde da neće komunicirati i da će se međusobno ignorisati, kao i da se neće spuštati na taj nivo da se potuku.

Kurir.rs/Jelena Stuparušić/ Foto: Instagram-Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track