NE MOŽE DA JE PUSTI NA MIRU

BUDI MIRNA INAČE ĆEŠ GREBATI NA VRATA! Toma napravio HAOS u izolaciji, urlao je i pretio Dariji! (VIDEO)

Rijaliti -

Odnos Tome Panića i Darije Stević ne prestaje da intrigira javnost, a to pokazuju i svakodnevni napadi na njih od strane mnogih učesnika.

Toma se našao sa Darijom u izolaciji, pa je odlučio da sa njom popriča o svemu, a situacija je eskalirala.

"Mogla si da odeš u bilo koji kafić i da čuješ ko je Toma! Zašto nisi vratila prsten pre "Zadruge 2" i da to nisi ovde sve odradila?", pitao je Toma.

foto: Printscreen/Youtube

"Ti misliš da sam luda da idem da te tražim po Svilajncu i vraćam ti prsten? Ja sam rekla da je prsten u produkciji i da ti ga vrate", pravdala se Darija.

"Pa si došla ovde da mi ga vraćaš! Šta sam ja rekao što nije istina? Shvati da ti je ovo najveći poklon, mnogo sam ti pomogao u životu! Ti nisi psihički zdrava osoba. Ti si se u roku od 2h posvađala sa Stefanom, pa si bila dobra, ti sve lažeš bre", vikao je Tomislav.

Darija se sve vreme smejala, a Panić joj je za sam kraj razgovora uputio i jedno upozorenje.

"Bolje budi mirna, radi šta god hoćeš, u suprotnom, grebaćeš na vrata! Ne pretim ti, lepo ti kažem, rekao sam ti šta sam imao. Veoma sam iskren prema tebi i društven, ali više nema ništa. Toliko. Alo, vi mene sprdate da sam ja gej! Popu.ite mi ku.ac više! Ne uzimaj me više u usta!", vikao je maneken.

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track