Najnovije vesti

RIJALITI

UPOZNAJTE SVE DELOVE ZADRUGE 2: Fontana bogova i palata, banka, JAHTING KLUB, ali jedna soba u imaginarijumu krije JEZIVU TAJNU! (VIDEO)

Rijaliti

Druga sezona njagledanijeg rijalitija na ovim prostorima "Zadruga" počela je pre nekoliko dana, a spektakularnu ceremoniju otvranja i ulazak takmičara pratio je milionski auditorijum.


Željko Mitrović je sa Kristinom Kockar i Ognjenom Amidžićem na samom početku ceremonije otvaranja obišao morski zaliv i ceo bajkoviti Imaginarijum pod imenom "Zadruga 2".

 

foto: Pritnscreen

Njih troje su se prvo uputili u prostorije bezbednosnih službi, gde će završiti svaki zadrugar koji ne bude poštovao pravila Velikog šefa. Ono što Željko Mitrović nije želeo da otkriva tokom ceremonije otvranja jeste šta se nalazi u Crnoj sobi, prostoriji u kojoj će gledaoci moći da vide sve što se događa, ali ne i zadrugari.

 

"Nisu mi dozvolili da je nazovem Danteov poslednji krug, ali verujte mi, unutra je pravi pakao", bilo je sve što je o Crnoj sobi rekao Željko Mitrović.

U nastavku su obišli prodavnicu u kojoj će zadrugari moći da kupe belu tehniku, jahting klub, ali i Medičijevu banku, kao i zalagaonicu koja nosi naziv "Mletački trgovac". Zadrugari će moći da donesu neke svoje stvari na procenu i da za njih uzmu novac, a ukoliko u određenom periodu ne vrate taj novac, gube i stvari koje su založili.

 

foto: Pritnscreen


"Mediči banka biće zadužena da nagrađuje sve one koji nešto lepo budu proizvodili i koji se budu trudili". A zalagaonica je organizovana tako da svako kome bude falilo para, može da donese nešto i da zauzvrat dobije 200, 300, 500 ili 1.000 dinara. Ako ne vrati od prve plate novac, ta stvar koju je založio ide na javnu licitaciju na internetu i produkcija više nema ništa sa tim", objasnio je Željko MItrović.

foto: Pritnscreen


Osim prodavnice sa hranom, zadrugari imaju i restoran brze hrane "Dubioza", čiji je vlasnik Miki Đuričić.

Željko je sa Kijom i Ognjenom obišao fontanu bogova i palatu Mileniju, koja za njega ima veliki značaj.

foto: Damir Dervišagić

 

"Ovo je meni veoma draga zgrada, palata koja je dobila ime po mojoj majci. Suštinski je podeljena na tri dela: desno se nalazi Šekspirovo pozorište u kom će zadrugari i gosti izvoditi predstave, levo se nalazi multifunkcionalna sala opremljena sa svim tehnološkim inovacijama, a u sredini je sala drevnih. Meni je veoma značajna zato što ćemo sad na ovom velikom sarkofagu odati poštu svim prevaziđenim i od večeras odumrlim televizijskim konceptima čije mošti leže ovde, svim zaboravljenim i pogrešnim televizijskim projektima. Ovde vidite i dva učitelja koji čuvaju drevnu, koja je starija od milion godina. Ona se budi tek ponekad i čita vremenske kodove unazad, te će zadrugari moći da saznaju neke buduće događaje".

Kurir.rs

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...