ŠOK U VILI! ON JE PREVIŠE DOBAR, NE ŽELIM DA GA POVREDIM: Poznata denserka otkrila veliku tajnu! Jednom rečenicom srušila je njihovu ljubav (FOTO)
Foto: Printscreen HappyTv.rs

STRAŠNO

ŠOK U VILI! ON JE PREVIŠE DOBAR, NE ŽELIM DA GA POVREDIM: Poznata denserka otkrila veliku tajnu! Jednom rečenicom srušila je njihovu ljubav (FOTO)

Rijaliti -

U vili Parova se nalaze poznate ličnosti one koje su bile poznate nekada I one koju su znane sada, starlete, bivši poslanici vlade, ali I oni koji bi da steknu insant slavu.

foto: Printscreen Youtube

Među njima je I Voljenka Ilić koja je je na samom početku istakla da joj se dopada Milorad, Seksi Rok, jedan od najjačih ljudi trenutno u vili. Međutim, ulazak Milutina Radosavljevića Milija u vilu, uzdrmao je njihov odnos I poremetio sve!

Mili je otkrio da je pre par godina bio intiman sa Voljenkom, a Seksi Roku se ni malo nije dopalo ovo saznanje.

Prethodnih dana spominnjane su Voljenkine bivše ljubavi, od kojih je skoro svaki bio krivično gonjen.

foto: Printscreen HappyTv.rs

To Seksi Roku nije preterano smetalo, jer je prošlost prošlost, a sada je sada.

Milorad i Voljenka su poslednjih dana na distanci, a takmičarka je u razgovoru sa stanarima otkrila da ne želi da bude u vezi sa drvosečom iz Bajine Bašte.

"On je previše dobar, ne želim da ga povređujem. Dobro on izgleda, ali ja sam shvatila da ga ne gledam kao muškarca i da je najbolje da ostanemo prijatelji".

Da li će njihov odnos ostati samo prijateljski dok, kako kaže Milorad to svešteno lice ne odobri, ili će njihovo prijateljtvo otići u zaborav?

foto: Printscreen Happy

Kurir.rs/ HappyTv.rs/ Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track