FATALNA MARIJA KILIBARDA I POSLE RAZVODA NAJPOŽELJNIJA: Ona uopše ne liči na svoju majku, ali je OVO od nje nasledila! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

GEN JE GEN

FATALNA MARIJA KILIBARDA I POSLE RAZVODA NAJPOŽELJNIJA: Ona uopše ne liči na svoju majku, ali je OVO od nje nasledila! (FOTO)

Rijaliti -

Marija Kilibarda prethodnih godinu dana pamtiće po mnogo čemu, a na ljubavnom planu imala je i te kako turbulentan period. Udala se za košarkaša Vladimira Radmanovića, posle samo dva meseca i razvela, a tokom teškog perioda najveća podrška bila joj je majka Žaneta.

Poznata voditeljka Marija Kilibarda, koja važi za jednu od najpoželjnijih na ovim prostorima, može da se pohvali majkom koja odlično izgleda, a evidentno je da njih dve toliko i ne liče.

"Postoji toliko predivnih, odanih, požrtvovanih, pozitivnih žena čijom sam blizinom u svom životu blagoslovena. A moja najsjajnija zvezda je ona čija su podrška i ljubav nezaustavljive", rekla je nedavno Marija Kilibarda o mami, podelivši njenu sliku na društvenim mrežama, a dok voditeljka godinama ima tamnu kosu, njena majka ne odustaje od crvene.

foto: Printscreen Instagram

Žaneta je jednom prilikom i gostovala u emisiji svoje ćerke, obožava životinje i gotovo uvek je nasmejana. Iako fizički nemaju nekih sličnosti, sigurno je da su majka i ćerka u ovome iste.

Kurir.rs, Blic / Foto: Printscreen Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track