SLOBA JE UŠAO U ZADRUGU I KAD JE ČUO LUNIN GLAS RASPAO SE: Priznao šta oseća prema bivšoj ljubavnici, a kad ona čuje, neće joj BITI DOBRO!
Foto: Damir Dervišagić

Otvorio dušu

SLOBA JE UŠAO U ZADRUGU I KAD JE ČUO LUNIN GLAS RASPAO SE: Priznao šta oseća prema bivšoj ljubavnici, a kad ona čuje, neće joj BITI DOBRO!

Rijaliti -

Luna Đogani i Sloba Radanović obeležili su godišnjicu veze koju su počeli u „Zadruzi“, iako su romansu prekinuli pre nego što se rijaliti završio. Sloba se pre dve noći vratio na „mesto zločina“ i bivšoj devojci se obratio kroz glas drveta mudrosti, a Radanović je otkrio šta mu je prolazilo kroz glavu dok je slušao Lunu kako se priseća trenutaka koje je sa njim provela u „Zadruzi“.

foto: Printscreen You Tube

- Nije mi lako kada vidim da je Luni teško i da pati, jer sam ljudsko biće. Ne želim to nikome, ali naglašavam da se ovde ne radi ni o kakvoj ljubavi, pomirenju i emocijama - kaže Sloba, koji je pre odlaska u „Zadrugu“ gostovao u emisiji kod Dušice Jakovljević, i otkriva da nije znao da će mu produkcija dati specijalni zadatak.

foto: Damir Dervišagić

- Došao sam u emisiju da normalno odgovaram na sva pitanja koja su mi postavljena. Nisam ni znao da ću biti drvo mudrosti, ali mi se svideo predlog jer sam učinio jedno dobro delo. Luna je dobila pesmu bez ikakve nadoknade drvetu. Bilo bi mi krivo da je bila uslovljena da oda neku tajnu ili dobije zadatak kako bi joj pustili pesmu - priča Sloba.

- Ne želim od svog ulaska u „Zadrugu 2“ da pravim pompu, niti da se vode polemike oko toga šta i zašto. Nisam ušao da bih se sa nekim pomirio ili zbog toga što prema nekome gajim emocije - zaključio Sloba.

Podsetimo, Sloba je sa Lunom razgovarao u rajskom vrtu, a tada mu je bivša devojka priznala da stalno misli na njihovu vezu i vreme koje su proveli zajedno.

- Na šta te podseća današnji dan? - pitao je Sloba bivšu devojku.

- Na dan kad je započela moja najveća ljubav. Čudno se osećam, ceo dan mislim o tome, ali sam srećna i tužna. Vraćaju mi se samo lepe stvari, kao neki film. Razmišljam o tome kako smo provodili vreme, kako je sve izgledalo - odgovorila mu je Luna, a Sloba ju je pitao da li želi da joj drvo pusti neku pesmu.

- Ako može „Samo se noćas pojavi“, tu sam pesmu posvetila njemu - rekla je Luna, ne znajući da razgovara sa Slobom.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja