ISPAO SAM NAJVEĆI SELJAK, OLOŠ I SVE NAJGORE: Đorđe otkrio zbog koje neprijatnosti se najviše KAJE!
Foto: Printscreen/Happy

POGREŠIO

ISPAO SAM NAJVEĆI SELJAK, OLOŠ I SVE NAJGORE: Đorđe otkrio zbog koje neprijatnosti se najviše KAJE!

Rijaliti -

Đorđe Tomić je poznat kao jedan od najvećih zavodnika sedme sezone "Parova", a sada je iskreno progovorio o svom boravku u vili.

Tvoje zbližavanje sa Enisom mnoge je iznenadio, kako takmičare, tako i gledaoce. Šta te je privuklo kod Enise, čime te je osvojila ili je u pitanju samo marketinški trik?

- Enisa mi se sviđa još od početka. Nismo imali komunikaciju prvih dana iz razloga što sam čuo da je bila sa jednim učesnikom, što se kasnije ispostavilo kao laž. Kod nje mi je privlačna njena smirenost, inteligencija i ponašanje.Što se marketinga tiče, radim samo ono što me čini srećnim.

foto: Printscreen/Happy

Ivanijin komentar doveo te je do suza. Da li i van vile parova pljuješ devojke, ukoliko ti opsuju sestru?

-Nikada u životu nisam pljunuo devojku, niti bilo šta slično. Epitet koji mi je dodeljen - "seljak", to sam u tom trenutku i opravdao. Ispao sam najveći ološ, seljak, klošar i sve najgore. Dva dana nisam mogao da dođem sebi. Sam sebe krivim i osuđujem. Ovim putem bih želeo da se izvinim Ivaniji i njenoj porodici.

Da li postoji neko koga bi sada rado video u vili i šta ti nedostaje?

- Postoji par osoba koje bi mnogo voleo da vidim, a to su sestre Jelena i Ivana, ali i moje kumove Hofmane, Miljana, Ljubana i majku. Mnogo mi nedostaju sestra i majka, za njih sam mnogo vezan, a majka je bolesna, pa dosta razmišljam o njoj.

foto: Printscreen/Happy

Od svih tvojih cimera, kome nije mesto u rijalitiju, a koga gledaš kao konkurenciju?

- Mesto u rijalitiju definitivno nije Milici, Nataliji i Ivaniji. Izgubljene su u vremenu i prostoru, jedino što ih zanima je šminka i sređivanje. Nikoga ne gledam kao konkurenciju.

Kako komentarišeš svoje učešće u sedmoj sezoni "Parova" do sada, da li bi nešto promenio?

- Zadovoljan sam sobom za sada. Uzeću u obzir da sam se prvi put pojavio u rijalitiju, jedina zamerka mi je to što sam uradio Ivaniji.

Kurir.rs/Happy, Foto: Printscreen/Happy

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track