NEVOLJE U RAJU

MINA I JOVICA PRED RASKIDOM, UTUČEN JE ZBOG NJENIH SUROVIH REČI: Praviš od sebe debila, ponizićeš porodicu kao što sam i JA! (VIDEO)

Rijaliti -

Mina Vrbaški je svog dečka iz rijalitija napala zbog toga što se grlio sa jednom od bliznakinja Arsić - Miljanom. Ona je dala savet Jovici Putnikoviću kako da se ponaša, s obzirom da zna kako sve funkcioniše.

"Sad sam definitivno shvatio, idi gde hoćeš, radi šta hoćeš, udari me. Ja sam tebi ravna linija", rekao je Jovica Mini, a ona mu je dala savet šta da radi, a da je ne povređuje:

foto: Printscreen

"Ja znam sve što radiš, jer sam isto radila, žao mi te je. Tako sam propala kao što ti sada propadaš. Opet sediš sa njom, tamo te češka. Da je bila neka druga, za.ole me... Ja sam toliko porodicu ponizila, a ti ćeš to isto uraditi. Ne možeš tako da pričaš sa njom, prošla sam ovo, mene će smarati i pitati sve. Neću da pravim iste greške, da neko ispadne ono što sam ja ispala. Ti imaš skoro duplo godina kao ja, ti treba da imaš mozak i da razmišljaš, praviš od sebe debila."

foto: Printscreen

"Meni je najbitnije bilo da nas dvoje uspemo, i ovde, ali i napolju", dodao je Jovica, a onda je Mina nastavila:

"Žao mi je što si me izgubio, ali jedan dan ćeš videti da sam bila u pravu. Ako ti je stalo do neke devojke, pazi šta radiš, razumeš?"

Kurir.rs, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track