ZNAJU GA KAO RIZIČNOG MOMKA, IMAO JE TEŽAK ŽIVOT, A SADA JE ZAVEO ILIJANU: Božidar i učesnica su završili u vreloj akciji, a ovo su njegove namere!
Foto: Printscreen/TV Happy

OTKRIO

ZNAJU GA KAO RIZIČNOG MOMKA, IMAO JE TEŽAK ŽIVOT, A SADA JE ZAVEO ILIJANU: Božidar i učesnica su završili u vreloj akciji, a ovo su njegove namere!

Rijaliti -

Božidar Milovanović je jedan od najzgodnijih učesnika "Parova 7", a već je osvojio srce jedne devojke. On je sada progovorio o svom učešću u rijalitiju.

Da li su ljubavne afere koje si ostvario sa Milicom i Dinom bile samo marketinški trik da se priča zavrti oko tebe?

-Nemam taktiku, tako da nije marketinški trik. Pokušao sam sa obe, ali neke stvari su me razočarale i kod Dine i kod Milice, uzeći u obzir da su mi propale veze napolju preko glave, i da mi je dovoljno jedno razočarenje.

foto: Dragana Udovičić

Koje je tvoje mišljenje o odnosu Izabele i Slađe, ali i Lakića. Na čijoj si strani?

- Od ovde tri osobe, Lakić mi je najdraži. U dobrim sam odnosima i sa Slađom i sa Izabelom, a što se tiče njihove priče i konflikata ne mešam se, to je njihova stvar.

Imali smo prilike da ispratimo sinoćna dešavanja na žurki i tvoje zbližavanje sa Ilijanom, koja važi za jednu od najatraktivnijih devojki u vili. Da li je alkohol učinio svoje ili je Ilijana takmičarka sa kojom želiš da ostvariš možda intimniji odnos?

-Već sam imao simpatije prema njoj, ali sam imao gard zbog Dike, takođe mi je delovala kao hrabra devojka koja želi da bude sama. Ipak, ona je lepa, zgodna, pametna i mudra devojka. Bićemo zajedno pa šta nam Bog da.

foto: Printscreen/Daily Motion

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Happy

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track