NA ČIJOJ JE STRANI?

ADAM ĐOGANI IPAK NE BRANI SESTRU KAO ŠTO JE OBEĆAO, OGOVARAO JU JE SA STANIJOM: Pričaću ja sa Lunom, skloniću je! (VIDEO)

Rijaliti -

Luna Đogani i Stanija Dobrojević došle su u sukob u toku sastanka, vređale su jedna drugu, nakon čega je Stanija odlučila da razgovara sa Luninim bratom Adamom.

Stanija je pričala o Luni dok ju je Adam pomno slušao i pokušao da opravda sestru.

"Dok je išla svađa, ona je meni svašta rekla. I onda dolazi ona da mi kaže da je ona Đoganijeva i da je dete poznatih roditelja. Ja se izvinjavam, ali uopšte ne mislim na njih. Ona je mene toliko iznervirala da sam ja njoj rekla da se petlja slobodno. Ona je večeras tražila rat. Ustala je sa Zerinom mene da napada", rekla je Stanija, a onda joj je Adam odgovorio:

foto: Printscreen

"Sve si izvukla iz konteksta, nije uopšte tako mislila. Znam da je veštačko. Ne folira se, nego je nešto…", nespretno je branio Adam svoju sestru.

"Ona ne trpi ovo, voli da bude u centru pažnje. Mogla je da sedi i kao gospođica da iskulira i ništa se ne bi desilo", tvrdila je Stanija.

“Reći ću ja njoj ovo, pričaću sa njom. A onaj Nikola koliko traži kadar, izgubio je Natašu zbog svega. Luna i ja smo najmanje pričali o ovome, ali sklanjaću je od te priče, to joj ne treba", rekao je Adam.

Kurir.rs, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track