NAPAO POLICAJCA, KRV LILA NA SVE STRANE: Boža se pravio da je mrtav da bi OSTAO ŽIV! (VIDEO)
Foto: Parovi Happy

ISKRENO SE KAJE

NAPAO POLICAJCA, KRV LILA NA SVE STRANE: Boža se pravio da je mrtav da bi OSTAO ŽIV! (VIDEO)

Rijaliti -

Božidar Milovanović, momak sa ulice, otvorio je dušu i otkrio najmračniju istoriju svog života, kada se sukobio sa policiom i morao je da se pravi mrtav da bi ostao živ.

foto: Parovi Happy

"Ne ponosim se time, ja nisam znao da je taj čovek policajac. Ja sam bio u srednjoj školi, bio sam veoma nervozan, profesori ljuti na mene. I moj drug je ušao u razred i rekao da ima problem, ispričao je da ga je neko ošamario, dotrčao je do mene, okupio sam tu drugare i sačekali smo te momke posle škole. Rekao sam mu da neću to da rešavam problem umesto njega, nego ćemo skloniti sve njih, pa neka reše oni to", započeo je Boža ispovest.

"I onda je jedan ćelavi, krupniji čovek počeo da me gura, vuče. Ja sam ga odgurnuo i počeo da ga udaram. Nisam video kad je izvadio motorolu i udario me u nos. Međutim, prijatelji su mi rekli da je u on u jednom trenutku izvadio značku, ni to nisam video, pa sam ga udario u tu značku i to ga je i raskrvarilo. On me je uhvatio za jaknu, ali sam se izvukao, pocepao mi je jaknu. Napravio sam tri koraka, a onda me je stigao i počeo da se gušu i i onda sam se napravio da sam mrtav".

"Neki mercedes je prišao, naglo zakočio, tu neki lik koji je već imao sukob sa tim policajcem i odvezao me", objasnio je Božidar.

Kurir.rs/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track