VELJKOVIĆEVA NAŠLA REŠENJE ZA SVOJ PROBLEM: Ružica u Parovima zbog duga od 40.000 evra! (FOTO)
Foto: Nebojša Mandić

SNAŠLA SE

VELJKOVIĆEVA NAŠLA REŠENJE ZA SVOJ PROBLEM: Ružica u Parovima zbog duga od 40.000 evra! (FOTO)

Rijaliti -

Ružica Veljković u dugovima je do guše! Pobednica treće sezone "Parova" duguje oko 40.000 evra, zbog čega je i ušla u rijaliti "Parovi", saznaje Kurir.

foto: Pritnscreen

Bivša modelsica i pobednica četvrte sezone popularnog šou-programa otkrila je nedavno prave razloge svog ponovnog boravka u luksuznoj vili. Iako je Veljkovićeva rekla da duguje "sitno", više od pet, a manje od deset hiljada evra, stvari su mnogo ozbiljnije. Naime, kako Kurir saznaje iz njenog bliskog okruženja, Veljkovićeva se pre nekoliko godina zadužila kako bi pokrenula privatan biznis, zbog čega duguje oko 40.000 evra.

foto: Printscreen instagram

- Ružica je nakon pobede u četvrtoj sezoni "Parova" kupila sebi stan i rešila da pokrene privatan posao, otvorila je cvećaru. Kako joj je zafalilo novca da opremi lokal po svojoj želji, jer je htela da sve bude na nivou, ona je pozajmila pare. Jedan deo je uspela da vrati od poslovanja cvećare, ali kako se zadužila na nekoliko strana, nije svima uspela da isplati sve. Godine su prolazile, a kamate su se nizale i sada duguje ozbiljniju sumu - rekao nam je izvor blizak Veljkovićevoj i otkrio koliko je ona novca zaradila dosadašnjim učešćem u rijalitiju.

- Ružica je zaista profitirala u "Parovima", ukupno je inkasirala oko 60.000 evra. S obzirom na to da je učestvovala u trećoj i četvrtoj sezoni, samo je od honorara zaradila 30.000 evra, a isto toliko i od pobede. Ipak, to nije bilo dovoljno i za nekretninu i za lokal i biznis. Ona se trudila da vrati sve dugove, svakog meseca je isplaćivala deo, ali nije mogla sve - kaže izvor.

I sama Ružica je potvrdila da duguje novac, ali nije htela da kaže da je cifra astronomska.

foto: Printscreen/Happy

- Rekla sam da nikad više neću ući u rijaliti, pa sam sad opet ovde. Imam neke nerazjašnjene probleme i dugove napolju, a ovo je bio najbrži način da se svega toga rešim i da mi neko ne dahće za vratom zbog toga. Sama sam kriva, ali sve će se to uskoro rešiti - rekla je ona.

foto: Printscreen/TV Happy

Ipak, mnogi sumnjaju da će Veljkovićeva ove sezone odneti pobedu jer nije slobodnog ponašanja kao ranije. - Ružica se mnogo uozbiljila. Ima dečka napolju i srećna je u ljubavi. Ne bi ga prevarila niti bi pravila gluposti, skidala se gola kao ranije i izazovno igrala. Ona se kaje zbog svog ranijeg ponašanja - kaže izvor.

foto: Printscreen/Youtube

Kurir.rs/Jelena Stuparušić/ Foto:

60.000 evra zaradila je od "Parova" 30.000 evra iznosili su honorari 30.000 evra donela joj je pobeda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track