SEKA ALEKSIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU O KOLEGAMA: Ne znam šta je zanimljivo u koncertima svedenim na AUTOTJUN!
Foto: Damir Dervišagić

ISKRENA

SEKA ALEKSIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU O KOLEGAMA: Ne znam šta je zanimljivo u koncertima svedenim na AUTOTJUN!

Stars -

Seka Aleksić je aktivna na društvenim mrežama, a često ume oštro da odgovori na neki od komentara u kojima kritikuju nju ili njenog supruga. Takođe, pevačici nije jasno kako ljudi idu na koncerte pevača koji ne pevaju uživo.

Mnogi su komentarisali novu frizuru Veljka Piljikića, a Seka smatra da su takvi komentari neumesni.

"Svaki drugi komentar je tipa: "Što se ne obrije, ne ošiša". To bi bilo isto kada bi ja prišla nekome i rekla: "Prljava ti je kosa!" Ne treba tako gledati ljude, ali valjda ima onih kojima je dosadno i nemaju šta da rade po ceo dan. Uostalom, te fotografije su i postavljene da bi se komentarisale, pa nek pišu šta hoće. Ni ne čitam sve komentare, već odgovorim uglavnom na onaj koji prvi vidim. Ako mi nešto pomeri živac, odgovorim, ako ne, onda ništa", rekla je Seka

Kada je reč o muzici koju peva, Seka kaže da će ostati verna svom stilu, bez obzira na nove trendove koje diktiraju neki mladi izvođači.

"Postoje kolege koje misle da treba da prate trendove i menjaju svoj stil, ali ja nisam jedna od njih. Ja diktiram svoj trend, narodnjak sam i nemam šta tu da menjam. U aprilu mi izlazi novi album, ali ne mislim da ja, recimo, mogu da sarađujem sa Džalom i Bubom. Svaka čast njima, vrlo su talentovani, pune klubove gde god da nastupaju, ali ja ne pronalazim sebe u tom stilu. Morate da pitate ljude koji idu na te koncerte, svedene na autotjun, šta im je tamo zanimljivo, ja stvarno ne znam", iskrena je Seka.

Na porodičnom planu pevačica planira još dece.

"Moramo da pitamo Boga da li ćemo imati još dece. Veljko i ja bismo to voleli i svejedno nam je da li će biti dečak ili devojčica", izjavila je pevačica.

Kurir.rs/Alo, Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja