POJELA IH STRAVA

DA LI SI NORMALNA, UBIĆEŠ NEKOGA! OLJA VRISNULA NA MILJANU: Kulićeva ne zna ni koga je pogodila! (VIDEO)

Rijaliti -

Do sukoba među zadrugarima došlo je i tokom hitno sazvanog sastanka, kada su se dogovarali oko toga ko će čistiti te kako će voditi računa o higijeni Bele kuće. Miljana Kulić i Olja Bajrami dotakle su se stravičnog događaja koji datira iz prethodne noći. Incident je svakako potresao sve ukućane.

"Kada imam osećaj i kada sam raspoložena za čišćenje ja ću čistiti. Htela sam samo javno da se izvinim Miki ili Gibi, ne znam ni koga sam pogodila. Ja znam šta piše u mom ugovoru. Nije mi bila namera da ih povredim. To nije bilo damski sa moje strane..." iskreno se pokajala Miljana, ali nije naišla na reči podrške, makar kada je Olja Bajrami u pitanju.

"Micika, ja vidim ovde vas dve, više se slažem sa tvojom mamom, jer si ti danas vetar, a sutra kiša. Videla sam da to nije namerno, ali ti si nakon svega ušla sa kamenjem, što je bilo vrlo neprimereno sa tvoje strane", vikala je ona, a onda i nastavila: "Zašto ja moram da se brinem da li si ćeš ti mene... ubićeš nekoga, da li si ti normalna? Da li misliš da će jedno izvinjenje da i to reši? Molim te, smiri se", zaključila je ona svoje, nakon čega se Miksi još jednom izvinila blizancima.

(Kurir.rs/Foto: Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track