BLONDI IMA SINA, A ON NEMA BLAMA! NUDISTA PRED NJOM NEMA ŠTA NE RADI: Imaću seks i pred majkom, nema potrebe da se krijem!
Foto: Printscreen

ŠOKIRAO

BLONDI IMA SINA, A ON NEMA BLAMA! NUDISTA PRED NJOM NEMA ŠTA NE RADI: Imaću seks i pred majkom, nema potrebe da se krijem!

Rijaliti -

Bivša zvezda "Granda" Savo Perović otkrio je da postoji mogućnost da mu se u "Zadruzi" pridruži majka Suzana Perović Blondi, pred kojom nema nimalo blama.

On je pred ulazak u rijaliti izjavio je da bi imao seks pred kamerama i mamom jer smatra da je to potreba svih ljudi i potpuno normalna stvar.

foto: Printscreen

"Možda će mi se u nekom trenutku pridružiti majka, ali tu je igrač svako za sebe. Nisam siguran, ali ako bi došlo do toga da i ona postane član 'Zadruge', neću se stideti da radim neke stvari pred njom. Ako bi došlo do toga da se zaljubim, verovatno bi bilo i seksa. Nema potrebe da se krijem od nje, to je potreba svih živih bića i ona bi me razumela. Ona je jedna savremena žena i podržala bi me u svakom smislu, kao i ja nju. Ne libim se da bilo šta kažem i radim pred njom, dovoljno me poznaje, a nisam ni ja u fazonu da bi radio sve po svaku cenu. Sve radim i radiću u granicama normale, a tu spada i seksualni odnos. To je prirodna stvar, koja je dobro došla u svakom momentu", rekao je pevač, koji je poznat i kao nudista.

foto: Kurir

(Kurir.rs/ M. D. /Foto: Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track