ONA GA KORISTI KAKO BI ODRŽALA EPITET FATALNE ŽENE: Žizela raskrinkala Ilijanu i Božu! Zbog njenog priznanja svi zanemeli! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Happy

HAOS

ONA GA KORISTI KAKO BI ODRŽALA EPITET FATALNE ŽENE: Žizela raskrinkala Ilijanu i Božu! Zbog njenog priznanja svi zanemeli! (VIDEO)

Rijaliti -

Ivana Živković, poznatija kao Žizela u toku emiisje raskrinkala je Ilijanu Vagić.

Naime, životna priča plavokose takmičarke prodrmala je ceo region, te posle toga su se mnoge strasti spustile, ali epitet fatalne žene svi su joj nadenuli.

Nakon što je njen bivši ljubavnika, Vladimir Dika Zečević izašao iz luksuzne vile, ona se prepustila intimin dodirima Božidaru Milovanović, koji je već imao imidž velikog srcelomca.

foto: Printscreen Youtube

- Ja mislim da Ilijana koristi Božu zbog reklame samo - izjavila je Žizela, ponesena time da od kad je stupila sa Božom u romansu, Vagićka se mnogo puta svađala i mirila sa njim, što je Ivana shvatila kao dobar marketinški trik. Sve to je čačnulo Ilijanu, koja joj je odogovrila vrlo usplahireno:

foto: Printcreen

- Žizela, nemoj da pričaš gluposti. Mi ćemonaš problem rečiti, pričaćemo. Meni se nisu svideli mnogi njegovi postupci -

- On je mlad, ima 28 godina, a ja sam navikla da budem sa starijim muškarcima, da se razumemo - nastavila je da komentariše Božidara, odnosno problem zbog kog su njih dvoje ponovo došli pred raskid.

foto: Printscreen

- Ja stvarno ne znam koja je razlika između mene koji imam 28 godina, i tog nekog starijeg muškarca od 38 godina, koji je kako ona kaže zreliji od mene - skočio je Boža, jer mu je bilo nejasno zašto mu konstantno prebacuje da je mlad i nezreo.

Kurir.rs/ HappyTv.rs/ Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja