Najnovije vesti

U NEVERICI

ZBOG NJEGA SAM PROŠLA KROZ PAKAO, A SADA NE PRIČA SA MNOM: Stanija u ŠOKU! Izjadala se Gećeši zbog Vladimira, Tomović će poludeti kad OVO vidi! (VIDEO)

Rijaliti

Nakon svađe koju je juče imao sa Stanijom Dobrojević, Vladimir Tomović je na tajnom zadataku. Ovaj ukućanin dobio je zadatak od Drveta mudrosti da do večeras, odnosno puna 24 sata, ignoriše ovu cimerku.

foto: Printscreen

Vladimir je u startu rekao kako će mu biti teško, ali da će biti uporan da bi osvojio svoju nagradu. Staniji danas nije jasno šta se dešava sa Vladimirom i zašto je ignoriše. Ona je čak ranije danas držala Vladimira ispred "Hotela Zadruga" i zahtevala da pričaju, ali on ju je ignorisao.

foto: Printscreen

O svemu što se dešava, Stanija je razgovarala sa Lazarom Jeremićem i Bojanom Gaćešom, kom se Vladimir juče unosio u facu. Lazar Jeremić je u jednom trenutku napustio Staniju i Bojana i otišao da razgovara sa Vladimirom Tomovićem u Rajskom vrtu, a Dobrojevićeva i Gaćeša su nastavili svoju priču.

 

"Ja sam sa Vladimirom pokušala da razgovaram, on me ignoriše! Ja sam sinoć pretrpela haos zbog pudinga i na kraju on neće da razgovara sa mnom! Kamo sreće da me je neko poljubio! Ovo sada što pričam sa tobom me ne zanima ako ispadne frka, jer se u meni sve nakupilo! Ne gledam te kada prolazim pored tebe! Sinoć sam pomislila da mi smeštaš! Dečko me ignoriše, sinoć mi je napravio pakao od života i danas ne priča sa mnom" pričala je Stanija Gaćeši.

foto: Printscreen

"Mića je zakuvao i tebi i meni juče puding, valjda vam je jasna priča ko pokreće priča ovde! To je on, ali ti objasni! Ja imam mozak, ti imaš mozak, a Vladimir se zaljubio! Ja sam na strani da sednemo svo troje! On i ja smo bili dobri! Sad ispada da sam ja njega namerno uj*bao oko ribe, pa prijatelju imam ja svoje devojke! Moj je puding, moja dva pudinga su bila, ali nisam dao tebi da bi ispao haos", govorio je Bojan Staniji.

Kurir.rs/ Foto: Printscreen

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...