Najnovije vesti

KAO PAS I MAČKA

LETE VARNICE! SAVO UDARIO NA REBEKINU ALJKAVOST, ONA BRUTALNO UZVRATILA: Perović ne može više da je trpi, a onda je njen odgovor SVE promenio! (VIDEO)

Rijaliti

Svi zadrugari doživeli su šok kada su primetili da Savo Perović i Rebeka Popović postaju sve prisniji, a nisu sakrili i da je pao prvi poljubac između njih.

Međutim, njima je i te kako smetalo što svi u Beloj kući pokazuju veliko interesovanje za njihov odnos, što je ukućanku razbesnelo.

foto: Printscreen

Oni su bili u dobrim odnosima, a onda su otišli do Rajskog vrta i započeli žestoku raspravu.

 

"Ja sa tobom i dalje delim neke tajne i dalje pričam. Samo sam primetila da je posle onog poljupca krenulo to neko spajanje i pravljenje priče. Nas niko iz spoljnog sveta nije ništa pitao, nemam nikakvu moralnu obavezu, ovde mi pritisak ne odgovara nikako i ne prija mi da me bilo ko pita nešto vezano za tebe. Ja neću da im objašnjavam psihofizički mentalni balans. Ja nemam te osobine, neću da radim za celu kuću! Ja ću raditi šta ja hoću, a šta neću, neću!", rekla je Rebeka.

foto: Printscreen

"Meni konkretno smeta da me svi pitaju šta se ovde dešava. Osećam se kao majmun. Ti odlično znaš da ja i te kako gledam na tebe kao što ti gledaš na mene. Osećam neke simpatije, poklapamo se po mozgu i razmišljanjima. Meni ne prija to u zadnjih 40 sati samo ta varijanta što nisi na neki način popustljiva u smislu da ako misliš da nešto radim u datom momentu, ti nemaš 18 godina. Treba da pokažeš i drugu stranu Rebeke. Hoću da pokažem ljudima da otkad si sa mnom počela da se družiš da si postala pozitivnija. Ja sam samo hteo da opereš tanjir za mene i za sebe! Aljkava si što kasniš", rekao je Savo.

Kurir.rs/ Foto: Printscreen

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...