TAKMIČAR OTKRIO MRAČNE TAJNE IZ VILE: Lakić progovorio o svađi sa Cokom, ali i ljubumori prema Elvinu! OVO će sve ŠOKIRATI! (FOTO)
Foto: Happy screenshot

HAOS

TAKMIČAR OTKRIO MRAČNE TAJNE IZ VILE: Lakić progovorio o svađi sa Cokom, ali i ljubumori prema Elvinu! OVO će sve ŠOKIRATI! (FOTO)

Rijaliti -

Iskusan rijaliti igrač sedme sezone rijalitija "Parovi" Nikola Lakić otkrivo je sve o svađi sa Cokom, komunikaciji sa Slađom i Bels, ali i o ljubomori prema Elvinu Kadrić, zbog njegove sadašnje izabranice, koju njegova mama Marina ne odobrava.

Nikola, tvoja veza sa Cokom je turbulentna. Ljubomoran si na sve što vas okružuje, ali Elvin i Benja su ti trn u oko. Šta misliš da postižeš stalnim provokacijama na njihov račun, zašto su ti oni "trn u oku" i kakav će biti dalji tok tog sukoba?

- Ne bih se složio sa vama da sam ljubomoran, već ne trpim nepoštovanje drugih rijaliti igrača, u ovom slučaju konkretno mislim na Elvina, ali s obzirom da se dozvoljen svaki vid prihvatam to u potpunosti i sami mi govori o tome kakav je on. Najveća ljiga u vili definitivno i on je taj kome treba da postavite pitanje vezano za ljubomoru pošto sam ja osvojio srce Coke, devojke u koju je on zaljubljen. A Benjamin veliki rijaliti igrač samo nek se igra, ko visoko leti, nisko pada i ne dam na sebe. Imam hrabrosti da stanem ispred njega i kažem mu sve što mislim.

foto: Printscreen/Happy

Kao neko ko je već iskusio rijaliti i iza sebe ima uspešnu sezonu, šta ti se ne dopada kod takmičara ove sezone i za koga možeš da kažeš da ima lošu taktiku?

- Ima dosta loših takmičara, pre svega mislim na devojke koje su niskog morala i iz dana i dan se čudim do kojih granica su spremne da idu zarad uspeha. Ilijana prednjači među silnim "zvezdama“.

Kako gledaš na ostale veze parova, koja po tvom mišljenju će imati uspeha?

-Što se tiče trenutne postave najveći uspeh bi trebalo da imamo Coka i ja, što ne garntujem ni za nas, ali to želim od srca, jer zaista uživam s njom.

foto: Printscreen Happy

Kakav je tvoj odnos sa Izabelom i Slađom sada, budući da znamo da ste bili na ratnoj nozi?

- Sa Slađom je sve bolji i bolji iz dana u dan i to me raduje, a sa Bels ostajem pri svom stavu da nemam komunikaciju.

foto: Happy screenshot

Kurir.rs/ HappyTv.rs/ Foto: Printscreen HappyTv

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track