IVAN MARINKOVIĆ TVRDI DA GA JEDNA UČESNICA JURI KAO LUDA: Zatvorila me je u ostavi! Kada je ONA to čula, izgorela je od BESA! (FOTO)
Foto: Printscreen/Happy

NE TRPI GA

IVAN MARINKOVIĆ TVRDI DA GA JEDNA UČESNICA JURI KAO LUDA: Zatvorila me je u ostavi! Kada je ONA to čula, izgorela je od BESA! (FOTO)

Rijaliti -

Ivan Marinković se od kako je ušao u rijaliti često zaljubljuje i bio je sa mnogo žena. Sada je izneo šokantan detalj koji niko nije očekivao.

Naime on je trenutno u vezi sa učesnicom Jelenom, ali još dve druge učesnice nisu imune na njega. Sinoć se jedva odbranio od Dine, a kako kaže, Šmizla ga juri odavno i zaljubljena je u njega.

"Šmizla je zaljubljena u mene, to se odavno zna. Ostava je čudna stvar, njih dve ona i Dina su lude za mnom da sam ja u šoku. Dina je mene sinoć jurila celu žurku, Šmizla je u ostavi pokušala da me poljubi", rekao je Ivan.

Jovana je nazvala Ivana lažovom i lošim čovekom i nikada ga ne bi pogledala pored Bože sa kojim je veoma bliska u rijalitiju.

"Ja da budem zaljubljena u njega pored onakve frajerčine. On je bolesno zaljubljen u mene, sinoć mi nije dao da izađem iz ostave, pokušao je da me poljubi, jurio me je da mi mrsi kosu. To što on priča su nebuloze, meni je sa Božom fantastično i jako lepo. Namerno me mazi pred Božom, nešto čačka, kako bi on odreagovao", rekla je Šmizla.

foto: Printscreen/Happy

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Happy

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track