NE ZABORAVLJA STARU LJUBAV

VOLELA BIH DA KRISTIJAN UĐE, NIKO NE MOŽE DA SE POREDI SA NJIM: Stanija se prisetila Golubovića, a Crnogorac joj je OVAKO zapušio usta! (VIDEO)

Rijaliti -

Stanija Dobrojević, Zorica Marković, Lepi Mića i Vladimir Tomović razgovarali su o starletinom ponašanju u toku drugog rijalitija gde je učestvovala sa Kristijanom Golubovićem.

"Mi smo bili Kristijan, Balerina (Jelena Milošević), Jasmina Medenica i ja kao ekipica. Tako je krenulo. Medenica je bila zaljubljena u njega. Njih dve su ratovale, a ja sam bila druga, ali je Kristijan mozak operacije. Šta je on radio, svaka čast! Ne možeš da porediš priču Stanija i Kristijan i ovo! Nikada se nismo prepustili emocijama", govorila je Stanija.

foto: Printscreen, Stefan Jokić

"Pa isto radiš! Znači sve si glumila sa Kristijanom? Isto si se ponašala ovako prema Kristijanu", pričala je Zorica Staniji.

Zorica je zatim rekla Staniji kako smatra da njen odnos i ljubavna veza sa Vladimirom Tomovićem neće opstati van kamera, jer se Tomović po stavovima pevačice potpuno razlikuje od Stanije.

"Neka bude da sam glumila", nervozno je rekla Stanija, a onda se uključio Vladimir:

foto: Printscreen, Stefan Jokić

"Ovo je za mene sve novo! Pose.em se na sve koji su glasali za devojku koja je bila na ramenu oženjenog muškaraca ceo rijaliti! Kako si to mogla kada čovek ima ženu i dete?"

"Volela bih da Kristijan uđe i da ga vidite! On je šoumen! Vi ne možete da se poredite sa njim", nastavila je Stanija.

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs, Foto: Printscreen, Stefan Jokić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track