Najnovije vesti

SUZANA JE BIDERMAJER UHVATILA NA SVADBI ZLATE PETROVIĆ, A SAŠA JE BIO SA NJOM U VEZI: Danas su njih dvoje u braku, a evo KAKO SU IZGLEDALI na svom venčanju! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

pre 20 godina

SUZANA JE BIDERMAJER UHVATILA NA SVADBI ZLATE PETROVIĆ, A SAŠA JE BIO SA NJOM U VEZI: Danas su njih dvoje u braku, a evo KAKO SU IZGLEDALI na svom venčanju! (FOTO)

Stars

Jedan od najmoćnijih ljudi u šou biznisu, Saša Popović živi u skladnom braku sa Suzanom Jovanović, sa kojom je venčanje napravio pre 20 godina.

 

Upravo su porodica i skladan život koji vodi zasluženi za njegov poslovni uspeh, pa je posle mnogo godina truda i rada, postao direktor Grand produkcije. On je zadovoljan i srećan čovek. 

 

Suzana i Saša imaju jednu ćerku, a pevačica ima i sina iz prvog braka. Saša Popović i Suzana Jovanović ove godine proslavljaju dve decenije braka

foto: Printscreen/TV Prva

Saša je kao jako harizmatičan čovek oduvek bio privlačan ženama, ali je Suzana osvojila njegovo srce. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#sasapopovic #suzana #vencanje #1998 #jugoslavija #nostalgija

A post shared by @ foto.nostalgija on

S obzirom na to da se oženio tek u 43. godini, Saša je iza sebe imao mnogo devojaka i dugih veza. Zanimljivo je da je bio u vezi sa pevačicom Zlatom Petrović, a da je upravo ona "krivac" za njegov i Suzanin brak. Naime, Suzana je na Zlatinoj svadbi uhvatila bidermajer i posle toga se udala za Sašu.

 

Gala venčanje održano je u hotelu "Interkontinental", a među zvanicama bio je veliki broj estradnih umetnika. Popovićeva kuma bila je Lepa Brena, a pričalo se da je najupečatljiviji trenutak sa svadbe bio kada su mladenci i kuma prstima kidali velikog pečenog vola. Takođe se pisalo da je ovo bila jedna od najveselijih estradnih svadbi.

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs / Foto: Dragan Kadić

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...