Najnovije vesti

PREVARILA GA PRED MILIONSKIM AUDITORIJUMOM, ON JOJ MAJKU OPTUŽIO ZA PODVOĐENJE PA IZLETEO IZ STUDIJA: Niko nije mogao da ga zaustavi! (FOTO)
Foto: Happy screenshot

NASTAO HAOS

PREVARILA GA PRED MILIONSKIM AUDITORIJUMOM, ON JOJ MAJKU OPTUŽIO ZA PODVOĐENJE PA IZLETEO IZ STUDIJA: Niko nije mogao da ga zaustavi! (FOTO)

Rijaliti

Ljubica, nova takmičarka "Parova", pred milionskim auditorijumom prevarila je dečka Aleksandra Milanovića sa Conjom, ali to je bio samo početak haosa koji trenutno vlada luksuznom vilom u Zemunu.

 

On se, naime, pojavio u emisliji "Upoznajte Parove", ali pošto nije uspeo u nameri da "dokaže sve laži koje je ona izgovorila", izleteo je iz studija kao oparen! 

 

"Po čemu je ona popularna", vikao je: "Ja sam rekao svoje, nemam problem sa tim što je ušla u rijaliti, već imam problem sa tim što me uzima u usta", rekao je pre incidenta. 

 

"Dečko je pobegao jer laže, jer mu je Kristina naredila da se vrati kući do tad i tad. Ne zna više kako da se opravda, pominje test za trudnoću. Ja ću ga pominjati, jer imam razlog za to", govorila je ona sa druge strane. 

 

Takmičari su bili zgroženi videvši kako se ponašaju. Đorđe je u tom trenutku pokušao da udeli savet svojoj rijaliti cimerki te joj je skrenuo pažnju na ponašanje:

 

"Devojko, ti treba da se sabereš i shvatiš koliko grešiš. Ne možeš tako da se ponašaš. Mnogo si prosta za svoje godine. Ja ne mogu da verujem šta ova devojka priča vise". 

 

foto: Happy screenshot

Kurir.rs/Happytv.rs/Foto: Happy screenshot

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...