MILJANA LUPILA PA OSTALA ŽIVA: Studiram na Pravnom fakultetu - a nije završila ni SREDNJU ŠKOLU!
Foto: Ana Paunković

Prošla pored njega

MILJANA LUPILA PA OSTALA ŽIVA: Studiram na Pravnom fakultetu - a nije završila ni SREDNJU ŠKOLU!

Rijaliti -

Miljana Kulić uporno govori kako je pre dve godine postala student Pravnog fakulteta, ali prava istina je da ona nije još ni završila srednju školu koju je upisala 2008. godine, otkriva Kurir.

foto: Printscreen Pink

Rijaliti zvezda je u razgovoru sa cimerima u "Zadruzi" rekla kako vreme kod kuće provodi učeći i da je već položila nekoliko teških ispita, kao i da studije planira da dovrši po izlasku iz rijalitija i kada njen sin Željko malo poraste.

"Sad trenutno nemam vremena za učenje, taj fakultet nije uopšte lak. Ali, kada Željko prohoda i malo ojača, opet ću se vratiti ispitima jer imam želju da diplomiram pravo. Ja sam vanredno završila srednju školu u kratkom roku jer imam odlično pamćenje i mogu brzo da učim", pohvalila se Kulićeva.

foto: Printscreen, Shutterstock

Miljanino obrazovanje bila je jedna od tema u "Parovima" koji su se emitovali od septembra 2015. do jula 2016. godine. Mnogi učesnici prozivali su je zbog toga što je napustila Pravno-birotehničku školu u drugoj godini i zaposlila se kao konobarica, a Kulićeva je na to odgovarala svađom i uvredama. Posle pet meseci, tačnije u decembru 2016, Miljana je ponovo ušla u rijaliti i od prvog dana počela je da se hvali kako je upisala pravo i već položila dva ispita.

"To nije tačno, Miljana je izmislila da studira na Pravnom samo da je više ne bi prozivali zbog toga. Ona nije još završila ni srednju školu, niti je imala vremena za to jer je u poslednje tri godine non-stop u rijalitiju", rekao je izvor blizak Kulićevoj za Kurir.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/ Foto: Ana Paunković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track