LJUBICA JE IMALA SEKS PRED KAMERAMA, A DEČKO JU JE ČEKAO NAPOLJU: Stigao je u Parove i napravio TOTALNU POMETNJU! (VIDEO)
Foto: Printscreen

SKANDALOZNO

LJUBICA JE IMALA SEKS PRED KAMERAMA, A DEČKO JU JE ČEKAO NAPOLJU: Stigao je u Parove i napravio TOTALNU POMETNJU! (VIDEO)

Rijaliti -

Ljubica je nova takmičarka, koja je prevarila svog dečka, sa Conjom. Aleksandar Milanović, Ljubičin dečko, nije mogao da dokaže sve laži koje je izgovroila, pa je rešio da napusti emisiju.

Svi u studiju bili su iznenađenji njegovim postupkom, pa je voditeljka pokušala da otkrije razlog zbog kog on želi da napusti emisiju.

foto: Printscreen

"Po čemu je ona popularna? Ja sam rekao svoje, nemam problem sa tim što je ušla u rijaliti, već imam problem sa tim što me uzima u usta", završio je Milanović, potom je izašao iz studija, jer kako je rekao, sve "laži" koje je njegove bivša izabranica, koja sada zauzima mesto broj jedan u temama iz vile.

Ljubica uopšte nije pokazivala da je išta dotaklo što je izjavio njen sada već bivši dečko, ali je imala da mu poruči jasnu poruku:

"Dečko je pobegao jer laže, jer mu je Kristina naredila da se vrati kući do tad i tad. Ne zna više kako da se opravda, pominje test za trudnoću. Ja ću ga pominjati, jer imam razlog za to."

foto: Printscreen

"Devojko, ti treba da se sabereš i shvatiš koliko grešiš. Ne možeš tako da se ponašaš. Mnogo si prosta za svoje godine. Ja ne mogu da verujem šta ova devojka priča više", rekao je Đorđe.

Kurir.rs, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track