ZLOPAMTILO SAM I NE PRAŠTAM LJUDIMA: Ljuba Pantović progovorila o pomirenju sa ćerkom, a Aleksandra bi ostala u ŠOKU da čuje OVE reči! (VIDEO)
Foto: Printscreen

OTVORENO

ZLOPAMTILO SAM I NE PRAŠTAM LJUDIMA: Ljuba Pantović progovorila o pomirenju sa ćerkom, a Aleksandra bi ostala u ŠOKU da čuje OVE reči! (VIDEO)

Rijaliti -

Ljuba Pantović je tokom gostovanja u jednoj emisiji progovorila o odnosu sa svojom ćerkom Aleksandrom Subotić, koja se trenutno nalazi u rijalitiju.

Poznato je da Ljuba i Aleksandra ne razgovaraju duži period, a Ljuba je sinoć otkrila i da malu Magdalenu, Aleksandrinu ćerku koju ima sa Aleksandrom Čabarkapom, čuva Davidova majka - i to za novac.

foto: Dragana Udovičić

Pantovićeva je objasnila da iako ljudima ne prašta, svoju ćerku će uvek želeti da stavi na pravi put.

"Jedna moja nezgodna osobila je da sam zlopamtilo i da ne praštam ljudima. To mi se pokazalo kao jedino ispravno, jer sam mnogo puta u životu bila izdana. Ali moja uloga majke nikada neće prestati, ja sam uvek tu za nju, ja ću nju uvek dozivati pameti. Ja mogu da pričam sa njom, ja mogu sve, ali ona je ta koja je svojim nepromišljenim postupcima napravila nepremostive prepreke, što se mene tiče", rekla je Ljuba u emisiji "Ami Dži šou" i dodala:

"Ubila je neka osećanja u meni, i to će je držati na distanci od mene. Neću dopustiti da bude smanjena ta distanca, ali i ja imam jedan život kao svi mi i neću dopustiti nikome da napadne na mene. Štitim se od svih, uključujući i nju, dok je u rukama neprijatelja."

foto: Printscreen

Kurir.rs, Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track