LJUBICA ISPRIČALA BIZARNE DETALJE O ŽIVOTU VAN VILE PAROVA: Otac je varao moju majku, a ona postala ALKOHOLIČAR! Ono što je priznala o svojoj tetki je SUMANUTO!
Foto: Printscreen/Instagram

SVI OSTALI U ŠOKU

LJUBICA ISPRIČALA BIZARNE DETALJE O ŽIVOTU VAN VILE PAROVA: Otac je varao moju majku, a ona postala ALKOHOLIČAR! Ono što je priznala o svojoj tetki je SUMANUTO!

Rijaliti -

Ljubica Stankov podelila je svoju tešku priču, zbog koje nije imala kontakt sa svojim ocem dugi niz godina.

Kako učesnica "Parova 7" kaže, majka joj se odala alkoholu zbog očevevog neverstva, još od njenog petog razreda.

"Jedno vreme nisam pričala sa ocem, jer smo nalazile svašta u njegovom telefonu. Sve sam radila kako bi majka bila srećna i smirena, neko vreme. Budila me je noću, kada sam bila bolesna, da idem u prodavnicu. Bila sam kao njena sluškinja. Otišla sam iz kuće, a onda rugarica koja je živela pored mame, zvala me je i rekla da mi mama već danima plače zbog oca", rekla je Ljubica.

Kako je rekla da nije imala kontakt sa ocem, objasnila je kada ga je prvi put videla.

"Prvi put sam ga videla sa 5 godina. Zvala sam ga, a on je okrenuo glavu na drugu stranu i otišao sa drugom ženom", izjavila je ona i ispričala zašto joj se majka odala takvom pogubnom poroku:

"Da, pijem zbog njega, govorila mi je majka i onda mi je bilo još teže. Majka je znala da nas udari, i mene i moju braću."

Potom je rekla da danima nijsu imali da jedu ništa, dok ne dođe baka, koja ih namiri, ali kada ona ode sve se vrati na staro. Majka joj nikada nije pravila da jede, jer je sav novac trošila na alkohol.

"Osoba koja je dolazila ispred Hepija, za koju ti kažeš da ti je majka. Šta je ona tebi zapravo u srodstvu?", upitala je voditeljka, pa je Ljubica sve šokirala:

"Ona mi je tetka, Gordana Stankov. Nosi prezime mog oca, bila je udata za mog oca, sada su razvedeni iz sažaljenja, da ja ne bih živela bez majke. Moja mama je umrla, kako su mi rekli samo par meseci nakon mog rođenja", ispričala je Ljubica.

"Ja ne znam da li je moj brat meni rođeni brat, meni su tako rekli, ja sumnjam u sve. Moj otac je njega gledao kao malo vode na dlanu, a taj brat je mene gledao kao smeće, kao da me je pokupio pored đubrišta. Pre samo par meseci sam saznala istinu o svojoj tetki, nisam znala da mi ona nije prava majka", sa knedlom u grlu pričala je svoju tužnu sudbinu.

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Instagram

.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track