LJUBICA JE IMALA 16 GODINA, A ON JE BIO 20 GODINA STARIJI: Stavio joj je NOŽ pod grlo i naredio da se skine! Kad čujete šta je ponudio otac napadača OSTAĆETE ŠOKIRANI! JEZIVO! (VIDEO)
Foto: Printscreen

STRAŠNA ISPOVEST

LJUBICA JE IMALA 16 GODINA, A ON JE BIO 20 GODINA STARIJI: Stavio joj je NOŽ pod grlo i naredio da se skine! Kad čujete šta je ponudio otac napadača OSTAĆETE ŠOKIRANI! JEZIVO! (VIDEO)

Rijaliti -

Učesnica "Parova" Ljubica Stankov ispričala je jeziv detalj iz života kada je mogla da bude silovana dok joj je napasnik držao nož pod grlom kada je imala samo 16 godina.

"Stavio mi je nož na vratu", počela je jezivu priču.

"To se desilo u tatinom stanu u Sokobanji. Zbog toga sam pila bensedine i vodio me je tata kod psihijatra. Završili smo tri godine na sudu. Upoznala sam dečka u Sokobanji. Mama, odnosno tetka, i tata su otišli u grad, brat je izašao sa njima. Taj dečko je stao u mercedesu sa dva brata i pitao me je da me baci do kuće. Trebalo je da odemo na piće. On je ušao u zgradu i u stan. Ja sam se presvlačila. Rekao mi je da dođem do njega, ja sam došla, izvadio je nož. Onda smo se svađali. Komšije su čule vrisku i došla je policija. Tri godine smo se vukli po sudu dok nismo našli DNK u stanu i osuđen je na 10 godina zbog provale u stan i pokušaj silovanja", ispričala je Ljubica, ali joj ostali učesnici .

"On je bio 20 godina stariji od mene, a ja sam bila maloletna", pravdala se Ljubica.

"Uhapšen je isto veče, a suđenje je bilo u Zaječaru. Kasnije sam radila test da se vidi da li sam sklonjena lažima, ali sam to prošla. A on je pao na poligrafu", pričala je Ljubica.

"Osuđen je i posle njegove žalbe, koja nije uvažena, otišao je u zatvor. Njegov tata je njudio da se on oženi sa mnom ili pare, što je moj tata odbio jer ja nisam na prodaju. Na kraju je on rekao da je on to uradio zbog trauma jer je neko silovao njegovu sestru", rekla je učesnica Parova.

Kurir.rs/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track