HAOS

MAJKA ZADRUGARA NIJE ZNALA DA IMA UNUČE U KINI! TOMA PANIĆ OTVORIO DUŠU: Propao sam kad mi je devojka ostala trudna! (VIDEO)

Rijaliti -

Toma Panić za vreme boravka u Imaginarijumu spomenuo je da ima dete u Kini, sa kojim kao ni sa majkom nije u kontaktu i koliko ga to boli. Međutim, sada je dobio priliku da se malo detaljnije dotakne te teme, pa je otkrio da njegova majka nije ništa znala dok on o tome nije progovorio u rijalitiju.

"Moja karijera je počela da ide uzlaznom putanjom 2014. godine. Završio sam u Kini. Upoznao sam mnogo uticajne ljude, jer sam se kretao tim redovima. Upoznao sam ćerku jedne bitne osobe. To bogatstvo koje sam imao bilo je nesrećno. Uvek ću pamtiti rečenicu mog prijatelja posle dva atentata na mene: 'Tomo, počeo si da se trkaš sa ljudima sa kojima ne možeš da se trkaš'. Suština priče je da je ona ostala trudna. Ja sam se tu propio. Ona se porodila i video sam dete tek posle šest meseci", pričao je maneken, koji se u ulozi oca ostvario sa izvesnom ćerkom jednog političara, sa kojom više nije u kontaktu.

foto: Printscreen/TV Pink

"Moja majka ne zna. Saznala je ovde kad sam pričao. Setio sam se da je moja majka imala jedinu želju, da bude baka. Mi više nismo u kontaktu, to joj je zabranjeno", izjavio je Toma.

Inače, kada je Jasmina saznala da je zapravo već postala baka, te da to nije samo jedna od njenih još neostvarenih želja, oglasila se rečima:

"Šokirana sam onim što je rekao, ali razgovaraćemo o tome čim izađe iz Zadruge. Stvarno me je ostavio bez teksta".

Kurir.rs/Foto: Printscreen Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track