PODELILI MUKE

NOĆ SUZA U ZADRUZI! JECAJI SU BILI SVE ŠTO SE ČULO: Sestra mi je umrla trudna, a majka sama... Životi zadrugara naciji DUŠU POCEPAŠE! (VIDEO)

Rijaliti -

Za stanovnicima Imaginarijuma je veoma turbulentan dan, kada Vladimir Tomović nije uspeo da se iskontroliše te pesnicom udario Aleksandru Subotić u glavu, a zatim i bio diskvalifikovan. Tim povodom, zadrugari su tokom večeri dobili zadatak da podele jedni sa drugima priče iz života kada su bili najemotivniji. Suze i tihi jecaji ispunili su prostor oko stola za kojim su sedeli.

Njihove potresne priče i te kako su obeležile noć.

"Bila sam jako mala, imala sam 15 meseci kada je mene i mog tatu napustila moja mama. Oni su me čuvali, jako sam bila vezana za svoju baku. Baka se u mom pubertetu baš razbolela i ubrzo je umrla... Do 18. godine nisam imala kontakt sa mojom majkom. Ona je vrlo promenljiva osoba. Čas imamo odnos, čas ne. Nemam emociju prema njoj. Kada nešto nemaš, onda ne može da ti nedostaje. Imam tetku koja nema decu, nju gledam kao majku. Moj otac je svim srcem hteo da nadomesti nedostatak nje", pričala je Marija Marinković.

"Majka se iznenada razbolela. Imala je izliv krvi na mozak. Nisam ni znao da je umrla. Tada sam isključio telefon, bio sam kod prijatelja koji je bio duhovni govornik. Ustali smo, pomolili smo se za nju. Posle toga sam uključio telefon i video 30 propuštenih poziva... Kad sam došao kući, rekli su mi i nisam mogao da se pomirim sa tim. U tom trenutku kada su mi rekli, zaspao sam od muke. Osetio sam njen zagrljaj i poljubac", podelio je s cimerima Bora Santana.

foto: Damir Dervišagić

Nije tajna koliko je on bio vezan za majku, a ni danas mu nije pravo što nije bio tu kada se dogodilo najgore.

"Moj otac je pre 25 godina imao težam infarkt. borili su se za život. Prebrodio je to, međutim i pre desetak godina je imao i moždani udar", pričala je Suzana Perović.

"Imam taj strah, ne znam kako ću to podneti. Moja porodica je moja baza, ja mnoge stvari ne bih uspela da nije bilo mojih roditelja", priznala je ona.

Sestra Darije Stević preminula je od karcinoma tokom trudnoće. Pre četiri godine 16. oktobra Dariji je svanuo jedan od najgorih dana u životu, a kako se bliži godišnjica, objasnila je zadrugarima da je veoma emotivna ovih dana iz tog razloga.

"32 godine je imala. Od karcinoma je umrla, bila je trudna... Znali smo da nema tu mnogo izbora. Nosila je blizance. To je bilo u četvrtom mesecu. Jedan blizanac je preminuo, drugi je živeo devet minuta i izdahnuo je. Ostale su mi samo lepe uspomene, svoje sestriće nisam dočekala", govorila je ona, a ni novinar Milan nije uspeo da zadrži suze.

Nadežda je podelila sa svima priču o svom bratu koji boluje od šećerne bolesti.

"Dobio je šećernu bolest i ne može da živi bez insulina, svaki dan. I nekako sam ja tu uvek bila ta koja nije pokazivala koliko je meni bilo teško. Krila sam slatkiše od njega. Nikada nisam pokazala koliko me to boli", istakla je.

foto: Damir Dervišagić

Olja Bajrami u potpunosti je dotikla sve:

"Postala sam najranjivija kada sam ispratila svog oca kada je on otišao zbog druge žene. Napravila sam mu kafu, očistila cipele, on se više nikada nije vratio. Od toga trenutka, ja sam se brinula o svojoj sestri, jer majka nije imala vremena. Završila sam školu, radila sam tri posla. Izvodila sam sestru na pravi put. U tom momentu sam shvatila da sam preopterećana. Puko mi je film, imala sam krize", pričala je ona.

Međutim, njenim mukama tu nije bio kraj. Studija je, kaže, usled raznih okolnosti morala da se odrekne i da se okrene pevanju.

"Zarađivala sam puno, pa sam se i zaljubila. Živela sam sa tim čovekom nekoliko godina, on je nadomestio svu tu ljubav koju nisam imala od oca, ali sam se razočarala u njega kad je on otišao od mene zbog druge žene. U tom trenutku sam pozvala svog oca, od tada imam odnos sa njim. Nakon toga živim sa majkom i ja nisam odlazila iz Bosne. Razbolela sam se od tuge. Nakupilo se sve i tako, ostalo je istorija", bila je iskrena ona.

Sudija Ilić podelila je s milionskim auditorijumom veliku ali neostvarenu želju.

"Ja sam bila jedinica. Moji roditelji su samo mene imali. Ja sam htela da se ostvarim kao majka još jednom. Nažalost, kada sam bila trudna, imala sam upalu pluća. Uginuo je plod. Imala sam virusnu infekciju. Htela sam da se ostvarim drugi put kao majka. Nisam uspela, morali su mene da spasu jer je pretila sepsa", bila je kratka ona i vidno potresena.

MC Damiro što bi se reklo - kao poručen! Jedan od njegovih najtežih dana bio je upravo ovaj, kada su se delile potresne životne priče. Niko ne bi ni znao da nije bilo ovog zadatka.

"Meni je danas najemotivniji dan. Prošle godine kada sam ušao u 'Zadrugu' u ovo vreme sam jednoj osobi obećao da ću joj reći da je najviše volim na svetu, a to nisam i kajem se zbog toga. Sa tom osobom nisam danas. Mogu da kažem, gledaju nas milioni, stvarno sam je voleo od srca i žao mi je što sam se razveo od nje", izjavio je on.

"Jako volim svog psa. Desilo se to da sam želela da ga probudim, ja sam ga probudila, počeo je da se trese, pao je u nesvest i povremeno počeo opet da se trese i ja sam ga podigla, počela sam da vrištim. Ja sam toliko vrištala i plakala po kući. Počela sam da ga mrdam. Mislila sam da je umro. Nisam znala šta da radim", podelila je svoj veliki strah Dorotea, nakon čega su svi skandirali ime njenog psića Lea, koji ovoj zadrugarki neizmerno nedostaje dok boravi u Imaginarijumu.

Kurir.rs/Foto: Printscreen Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track