Najnovije vesti

STRAŠNO

MILJANINA SESTRA UMALO IZGUBILA ŽIVOT! Majka i ćerka briznule u plač usred Zadruge, jedva došle DO DAHA! (VIDEO)

Rijaliti

Miljana Kulić otkrila je najstresniju situaciju iz detinjstva, ali ujedno i otkrila razlog zašto strepi od raznih bolesti te kada se i razboli zašto se savetuje sa više lekara istovremeno. Zadrugarka priznaje da uvek "polazi od najgoreg", ali svakako ostaje pri toj odluci jer je to čini mirnijom. Kako je istakla - bolje sprečiti nego lečiti.

 

"Kada je imala pet godina, Tijana je imala gnojnu anginu. I posle svih lekovanije došlo do poboljšanja. Nismo znali na šta je alergična. Morala sam da saznam zbog čega je ta reakcija", prekinula je Miljanu u izlaganju vidno uznemirena majka Marija, koja nikada neće zaboraviti trenutak kada joj je jedno dete umalo izmaklo iz toplog roditeljskog naručja.

 

"Ušli smo svi zajedno, kada je Tijana primila injekciju. Ja sam samo čula dranje i kako majka čupa kosu. Tata hvata doktora za vrat. I ja sam počela da plačem. Mislili smo da je umrla. To je velika trauma za mene, ostala sam nekoliko sati sama dok sam plakala. Pomislila sam da je umrla", jecale su i govorile Kulićka i Kulićeva, dok su ih cimeri pomno slušali, u suzama.

 

Marija je rekla da je nakon svega naučila važnu lekciju, a to je da uvek na knjižicama svih svojih članova porodice piše "Cave Penicilinum". Ona je pedijatrima koji pregledaju njenog unuka Željka Kulića više puta naglašavala da mu ne daju penicilin, zbog alergije koju ima cela porodica.

 

"Od tada niko ne prima penicilin. Niko nije znao da je alergična", ponavljala je Marija, koja je u kritičnom trenutku imala dva dokaza od lekara da Tijana nije alergična na lek, a ispostavilo se upravo suprotno.

Kurir.rs/Foto: Printscreen Pink

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...