Najnovije vesti

POTRESNA ISPOVEST NAJINTRIGANTNIJE ZADRUGARKE

U OČIMA JOJ SAMO BOL! ALEKSANDRA PATI ZBOG OCA: Pendrekom me ubijao od batina, drogirao se preda mnom, upropostili su mi i sestru, a Bogu sam zahvalna što nisam OLOŠ (VIDEO)

Rijaliti

U pabu "Zadruge 2" Aleksandra Subotić,k sedeći šćućurena kraj svog Davida i pred Minom Vrbaški, otvorila je dušu i progovorila o nasilju u porodici.

 

Od Aleksandra Čabarkape, preko oca Karađorđa Subotića, spominjući i mlađu sestru i majku, zadrugarka je bez dlake na jeziku i sa ogromnom tugom u očima ispričala jezive detalje koji su deo njene teške prošlosti.

 

"Moj stric je pustio priču kako je on mamin dečko. Sje*ao je meni život. On (Čabarkapa) je uhapšen dva meseca pre nego što sam se ja porodila. Otišao je da robija, bio je do sad u zatvoru. Moje dete ima četiri godine", govorila je ona.

 

"On je pokušavao da manipuliše sa mnom, okretao me je protiv njih. Krenuo je u vezu sa mnom da bi se osvetio Karađorđu, ali se zaljubio", istakla je.

Roditelje, pak, smatra krivim za sve loše što ju je u životu zadesilo.

 

"Oni su nas podelili. Mene je uzimao Karađorđe. Moj tata ima dobru dušu, mnogo dobru dušu, ali se iživljavao na meni. Počeo je da pije. Imao je dosta para, ja sam kao klinka imala sve. U osmom razredu nadogradnju kose, pare za izlaske, za sve živo. Svaka moja drugarica je patila da ima to isto. Onda dolaze moje drugarice, počnu da piju sa njim, ja napravim haos. Onda me je prebijao. On je mene ubijao od batina francuskim pendrekom (mali pendrek sa čeličnom kuglom na vrhu). Sve što mi se desilo u životu, oni su me gurali u to. Zahvalna sam Bogu što nisam najveći ološ na svetu. Moj tata se drogirao ispred mene", bila je jezivo iskrena ona.

 

Zatim, spomenula je mlađu sestru Goranu, koju momak zlostavlja.

 

"Ona je pobegla kod dečka kući. Ljuba je našla i pobile su se, pa je zvala socijalnu službu, ali nije mogla da je dovede kući. Nije mogla da je vrati. Okrenula im je leđa posle toga, totalno je propala. Taj dečko je maltretira, prebije je. Moj tata ju je našao plavu, prebio ga je. Imala je sve šanse da uspe, ja nisam imala ništa. Ali je zbog svoje bahatosti okrenula svima leđa. Ona je '98 godište".

 

Takođe, objasnila je zašto ju je pogodila Ljubina rođendanska čestitka.

"Ljuba sad meni u čestitki piše 'Ne brini, ona je dobro', a one se ne čuju. A moja Gorana je mene što je mogla više upropastila, unazađivala me", zaključila je zadrugarka.

Kurir.rs/Foto: Printscreen Pink

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...