Najnovije vesti

VIŠE OD 30 MINUTA PROVELI SAMI USRED PUSTINJE! KRAJ OVOG MUŠKARCA DANAS IDILIČNO ŽIVI: Mia nije znala šta da radi! Progovorila o PAKLENOM PUTOVANJU
Foto: Instagram screenshot

DOŽIVELA OGROMNU NEPRIJATNOST

VIŠE OD 30 MINUTA PROVELI SAMI USRED PUSTINJE! KRAJ OVOG MUŠKARCA DANAS IDILIČNO ŽIVI: Mia nije znala šta da radi! Progovorila o PAKLENOM PUTOVANJU

Stars

Mia Borisavljević i Bojan Grujić nedavno su se vratili sa odmora u Egiptu, koji će između ostalog pamtiti i po neprijatnosti iz pustinje, na koju ni u najluđim snovima nisu računali.

"Mia i Bojan su odmor u Egiptu iskoristili i da bi proveli dan u pustinji. Oni su se odlučili za safari, koja podrazumeva grupnu vožnju kvadrima jer oboje vole avanture. Sve je krenulo kako treba, dok se u jednom momentu usred pustinje Mijino i Bojanovo vozilo nije pokvarilo. Pevačica nije mogla da veruje šta joj se dogodilo, naročito što su sami morali da čekaju više od pola sata usred pustinje. Mia je besnela, bila je potpuno van kontrole", otkriva dobro obavešten izvor.

"Kako je moguće da ste nam dali neispravno vozilo? Šta ćemo sada da radimo?", navodi se da je vikala Mia, dok joj je Arapin na engleskom jeziku objasnio da će brzo rešiti stvar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mia Borisavljevic (@miaborisavljevic) on

On je pokušao da pokrene vozilo, ali nije uspeo. Kada je pevačici saopšteno da će ona i Bojan morati da sačekaju da dođe drugo vozilo, dodatno se iznervirala, jer su u pustinjama previsoke temperature. S druge strane, bilo je potpuno sablasno to što su više od pola sata sami bili usred pustinje jer je grupa morala da nastavi put. Upravo iz bezbednosnih razloga, u Egiptu su zabranjene pojedinačne ture pustinjom, pa nije prijatno kada ostanete sami, a gde god pogledate vidite samo pesak. U svakom slučaju, novo vozilo je stiglo za Miju i Bojana, pa su se bezbedno vratili u hotel.

Danas, Mia u potpunosti drugačije gleda na čitavu situaciju.

"Ma, ta priča mi je sada smešna. To su uobičajene stvari koje svakome mogu da se dese. Mi smo se zaista divno proveli u Egiptu i jedva čekam da idemo ponovo na neko putovanje. Mada, mislim da uskoro nećemo moći, jer ja izdajem novi album, a Bojan sprema svoje pesme", izjavila je ona.

"Moja omiljena slika" otkrila je na Instagramu lepa pevačica, koja je u trenutku kada je fotografija nastala uživala u društvu ljubimca, bebice i dragog Bojana. 

foto: Instagram screenshot

Između ostalog, poseta beduinskom selu je svakako nešto izuzetno što se na ovom odmoru paru dogodilo.

"Na pevačicu je najveći utisak ostavilo beduinsko selo koje je posetila u društvu svog izabranika, a u kojem žive mnoga siromašna deca. Mia je poznata kao osoba velikog srca, tu dečicu je obradovala brojnim poklonima i sa njima je provela čitav dan", otkriva izvor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mia Borisavljevic (@miaborisavljevic) on

Kurir.rs/Blic/Foto: Instagram screenshot

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...