OSTAVIO DEVOJKU PRED MILIONSKIM AUDITORIJUMOM, BACIO OKO NA STARIJU! Majka zadrugara i te kako imala šta da kaže: Krst sa Ostroga joj je dao, nije to za svakoga!
Foto: Printscreen, Printcsreen/Pink

PODIGLA SE OGROMNA PRAŠINA

OSTAVIO DEVOJKU PRED MILIONSKIM AUDITORIJUMOM, BACIO OKO NA STARIJU! Majka zadrugara i te kako imala šta da kaže: Krst sa Ostroga joj je dao, nije to za svakoga!

Rijaliti -

Toma Panić veoma javno ostavio je devojku Keti Ristić, a njegova majka svakako ima komentar i na njen ulazak u "Zadrugu" a zatim i na ljubavni trougao koji se formirao kada se njihovoj turbulentnoj priči pridružila i Olja Bajrami. Pevačica je, inače, javno priznala svoja osećanja prema manekenu.

"Bila sam iznenađena kada sam videla da je Keti ušla u 'Zadrugu'. Mislim da je to zato što joj je stalo do Tome. Iskreno, ja mislim da ona gaji jaka osećanja prema njemu. To sam videla i kada je pričala o Olji. Ljubomorna je na nju i nazvala ju je babom, a to mi je samo ukazalo na to da joj se Toma dopada", kaže Jasmina Panić.

Sa druge strane, ona veruje da Keti Tomi veoma znači, što je objasnila i kroz primer.

"Za Tomu mogu samo da kažem da se po njegovom ponašanju vidi da mu se Keti dopada. Bio je veoma zbunjen kada ju je ugledao na vartima Bele kuće, a on nikada nije zbunjen. Takođe, baš su se prisno pozrdavili, on ju je zagrlio i video mu se osmeh na licu", izjavila je ona.

foto: Printscreen

"Rekla bih da mu je Olja samo prijateljica. On nikada nije komentarisao njen fizički izgled, a muškarci njegovih godina to rade kada su zaljubljeni. Tu nema nikakve privlačnosti. On priča kako mu je Olja draga, jer mu čuva pare, a nikada nije spomenuo da je lepa, zgodna ili da ima lepe oči. Ona nije njegov tip. Toma Keti gleda na drugačiji način nego Olju", kaže Tomina majka.

"Oni stalno poriču da su bili zajedno (Keti i Toma). Iskreno, nisam upućena u tu priču, ali znam svoje dete, a Toma je veoma osećajan i ja to vidim. Iznenadila sam se kad joj je Toma prišao na uvo, što je njegov tik, a ona ga je odbila. Iskreno, stvarno ne znam šta bih rekla, pričaju da su nisu bili u vezi, da su se vidili samo dva puta, a onda razgovaraju kao da su u vezi. Takođe, slušala sam njihov razgovor kada je Toma Keti pitao gde joj je krst koji joj se dao sa Osroga, a ona je rekla da ga čuva. To se ne poklanja svakome, niti se uzima od bilo koga. Ona je meni mnogo draga i mislim da postoje jake emocije između njih dvoje. Šta će biti, ne znam, videćemo, čak i da budu samo prijatelji meni će biti drago. Svakako, ja navijam za Keti", izjavila je Jasmina.

foto: Printscreen Pink

Kurir.rs/Pink/Foto: Printscreen Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja