ALEKSANDRA PROGOVORILA O JEZIVOM PREBIJANJU I DROGIRANJU, OTAC KARAĐORĐE ODGOVORIO NA OPTUŽBE: Jesmo prošli svašta, ali ona lupeta! OVO je moja misija!
Foto: Zorana Jevtić

HAOS

ALEKSANDRA PROGOVORILA O JEZIVOM PREBIJANJU I DROGIRANJU, OTAC KARAĐORĐE ODGOVORIO NA OPTUŽBE: Jesmo prošli svašta, ali ona lupeta! OVO je moja misija!

Rijaliti -

Aleksandra Subotić progovorila je tokom učešća u "Zadruzi 2" o tome kako ju je nadrogirani otac tukao, te kako je "tokom dana bio jedna osoba a tokom noći druga". Međutim, Karađorđe tvrdi da nikada nije uzimao narkotike u ćerkinom prisustvu, ali da je istina da su kao porodica prošli kroz sito i rešeto.

foto: Printscreen TV Pink

"Narkoman nisam, a imao sam dodira sa drogom. Aleksandra lupeta da sam se drogirao pred njom. Ljubi sam dozvoljavao da ima drugog muškarca jer je trebalo da se iživi kao neko ko je premlad osnovao porodicu. Čabarkapa se svetio meni preko Ljube i Aleksandre, i to jeste užasno. Bio sam u to vreme na robiji i nisam mogao da reagujem. Najlakše bi bilo da sam ga lišio života, ali bih tako uništio i sopstveni život i naudio ćerkama", rekao je Blicu pa dodao: "Svi smo mi žrtve društva i tranzicije. Pokušavam ćerke i bivšu ženu da iščupam iz svega sa što manje posledica, da se otarasimo sramote koju trpimo kao produkt društvenog posrnuća. Nažalost, preživeli smo svašta, ali još postoji nada da se iščupamo, to je moja misija", ističe on.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Blic/Foto: Zorana Jevtić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track