PREPISKA ISPLIVALA U JAVNOST! OVO JE PRAVI RAZLOG SVAĐE IZMEĐU STANIJE I VLADIMIRA: Starleta se u histeriji i suzama otarasila svega što je podseća na kršnog Crnogorca! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

RAZOČARALA SE

PREPISKA ISPLIVALA U JAVNOST! OVO JE PRAVI RAZLOG SVAĐE IZMEĐU STANIJE I VLADIMIRA: Starleta se u histeriji i suzama otarasila svega što je podseća na kršnog Crnogorca! (FOTO)

Rijaliti -

Stanija Dobrojević zbog zdravstvenih problema napustila je Belu kuću i izašla iz "Zadruge 2", malo nakon što je njen dečko Vladimir Tomović bio diskvalifikovan iz rijaliti igre zbog fizičkog napada. Njen tim redovno obaveštava javnost o njenom oporavku, ali ovoga puta morao je i da se dotakne teme trenutno najtraženijeg rijaliti para, povodom navoda da nešto nije u redu te da su van kamera stavili tačku na ljubavnu vezu.

Zbog brojnih komentara i nagađanja ispod Stanijinih objava na društvenoj mreži Instagram, tim je u njeno ime i u kratkim crtama otkrio pravi razlog svađe, naglašavajući da se problem među njima rodio još tokom razgovora preko Vajbera, koji je par vodio dok se Stanija čekala let za Ameriku, gde joj je bila zakazana operacija po hitnom postupku.

"...Problem je nastao još prve noći po njenom izlasku dok su razgovarali na Viberu jer ju je on molio 'ljubavi molim te daj jedan skrinšot, uključi kameru, jedan skrinšot meni za ljubav', ona nije htela jer nije izgledala dobro i nije se dobro osećala, a on je nastavio: 'Ma ljubavi to je samo za mene i moje oči', a onda ujutru taj skrinšot prodao svim novinarima i portalima i vreme leta (što je trebalo da se čuva u tajnosti) i sve detalje njihovog razgovora!

foto: Instagram screenshot

Šta je radio za vreme operacije i prvih dana oporavka?! I nebitna su njoj sada tuđa mišljenja, njoj je u ovom trenutku bitno njeno zdravlje i on, a on ju je jako razočarao. Ona sada samo mora da miruje. Samo da ona bude ok... Više ni on nije bitan, već samo ona da bude dobro! A da li ste vi u pravu sve što pišete, pokazaće samo vreme. Strpljivo do njenog oporavka, svi!", glasi komentar sa društvene mreže Instagram.

Inače, Stanijin povratak u Imaginarijum očekuje se po njenom oporavku.

foto: Printscreen Instagram

Kurir.rs/Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja