Najnovije vesti

PEVAČICA GA OSTAVILA, PA GA LJUBICA PRIVELA! Vila Parova se tresla od ove izjave: Evo šta se sve se desilo u SVING KLUBU!
Foto: Happy screenshot

ZAPREPASTILA

PEVAČICA GA OSTAVILA, PA GA LJUBICA PRIVELA! Vila Parova se tresla od ove izjave: Evo šta se sve se desilo u SVING KLUBU!

Rijaliti

Kada je Ljubica u vili "Parova" progovorila o svom načinu života, mnoge je šokirala anegdotom iz sving kluba, u kom je završila sa bivšim dečkom jedne poznate pevačice. Kako kod nas tako i širom Evrope, rijaliti zvezda je redovan posetilac ovakvih mesta, u kojima je, kako kaže, zanimljivo jer je u savršenoj prilici da pokaže svoju divlju stranu.

"Ja volim da idem tamo, bude zanimljivo i mogu reći da sam se na neki način navukla na taj stil života, uslov da budeš u sving klubu je da si totalno go, šetaš se po prostorijama i ko ti se svidi sa njim odeš u sobu", rekla je ona, pa nastavila: "Petkom bude najviše ljudi, oko osamdeset, ti onda budeš sa svima koji ti se dopadnu, tog dana mogu doći i samci i parovi, a subotom su samo parovi, zanimljivo je, pokažeš svoju divlju stranu, slobodan si i radiš šta želiš".

Anđelu je zatim zanimalo da je nekada srela nekoga od poznatih, a Ljubica je nije razočarala odgovorom.

foto: Happy screenshot

"Jesam, ali ne znam koliko o tome mogu sada da pričam, desilo se da sam par puta viđala neke gradske face, čak sam i bila sa jednim. Radi se o muškarcu koga svi dobro poznaju, on je bivši dečko naše poznate pevačice... On je bio u vezi sa Darom Bubamarom, iznenadila sam se kada sam njenog bivšeg momka videla u sving klubu, odmah mi se dopao i ubrzo smo otišli u jednu od soba namenjenu intimnim odnosima", ispričala je Ljubica.

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/Happytv.rs/Foto: Happy screenshot

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...