Najnovije vesti

TRESLA SE ZADRUGA

DA ME DRŽIŠ KAO PSA OVDE?! DRUŽE, ZABORAVI! Bane pozeleneo svađajući se sa Zerinom, održala mu slovo KAO NIKADA DO SAD! (VIDEO)

Rijaliti

Zerina Hećo i Bane Čolak ponovo se svađaju. Odnos im je na testu od poslednje posete Milana Miloševića Beloj kući, koji je tokom svog boravka tamo postavljao pitanja gledalaca paru. U poslednje vreme, Zerina oseća ogromno nezadovoljstvo Banetovim ponašanjem i postupcima, te mu je održala takvo slovo da se zaledio usred "Zadruge 2", nije imao kud!

Zerina je sve vreme rasprave "ispaljivala" rečenicu za rečenicom, o tome kako Bane njoj govori šta da radi, šta da obuče pa i kako da se ponaša. 

"Moj bes prema tebi i stvari koje ti zahtevaš, to su meni debilne stvari. Jako dobrog sagovornika si našao, ali Saleta, čovek ne zna gde se nalazi", zgrozila se Zerina. 

"Ja sam rekao da sam tebe prihvatio. I veru i dete i sve", pokušao je Bane da razgovara sa njom, ali ubrzo je shvatio da je u pitanju "njen monolog", pa je pozeleneo! 

foto: Printscreen, Pink

"Ti mene nisi prihvatio, jer me menjaš ovde. Pokušavaš da me prilagodiš sebi. Ja neću ekstreme koje ti zahtevaš, 'alo, druže, zaboravi! Niti dajem povoda da si ljubomoran, nit pijem, nit padam. Ti mene ovde držiš kao psa na uzdi", oštro mu je rekla ona.

"Ti imaš planove da živimo zajedno, sa mojom ćerkom. Zar treba ona da gleda moje izlive besa ako se ti možda tamo budeš ponašao kao sad ovde? Ti si nezreo, meni nezreo muškarac ne treba! Ne treba mi neko ko će da me limitira i da priča kako da govorim i oblačim se... Ja volim više svoje dete i svoj život. Isto kao je tvoja majka volela više tebe i brata, pa je ostala sa vama, a njega napustila", govorila mu je Zerina.  

foto: Printscreen, Pink

Bane je sve vreme samo klimao glavom potvrdno i ćutao.

Kurir.rs/Foto: Printscreen Pink

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...