PRE NEGO ŠTO SE SKRASIO, DARKO LAZIĆ LJUBIO JE OVU CRNKU! Anu Sević upoznao je posle GODINU DANA! (FOTO)
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

PRVA LJUBAV ZABORAVA NEMA

PRE NEGO ŠTO SE SKRASIO, DARKO LAZIĆ LJUBIO JE OVU CRNKU! Anu Sević upoznao je posle GODINU DANA! (FOTO)

Stars -

Darko Lazić doživeo je stravičnu saobraćajnu nesreću 23. oktobra na putu Subotište-Brestač. Nakon 5 dana agonije, lekari su ga probudili iz veštačke kome, skinut je sa aparata sa disanje, a skinuti su mu i zavoji oko glave.

"Svakim danom je sve bolje, ali neće skoro izaći iz bolnice. Dobro je da je Darko mlad pa je njegov organizam uspeo dosad da se izbori", rekao je jedan od lekara u KBC Zemun.

Posle devet dana u bolnici i izvađene slezine, kako su lekari zaustavili obilno unutrašnje krvarenje, očekuje se uspešan oporavak. Prijatelji, porodica, verenica i bivša supruga Ana Sević nisu ga napuštali tokom lavovske borbe.

1 / 5 Foto: Ana Paunković, Damir Dervišagić

Godinu dana pre nego što je upoznao Anu, s kojom je u braku dobio ćerku Lorenu, Darko je bio u vezi sa izvesnom Draganom. Atraktivnu crnku pevač je ludo voleo, te je i često objavljivao fotografije sa njom na društvenim mrežama. Ipak, veza nije potrajala.

"Taman kad se zaljubio do ušiju, Darko je okončao vezu. Niko ne zna šta se zapravo desilo, ali pretpostavljamo da je do rastanka došlo zbog njene ljubomore. Oni su bili baš zaljubljeni i srećni, ali je Darka počelo da guši to što ga Dragana stalno provera i prebacuje mu neke nebitne sitnice. Trudio se da joj ne daje povoda za izlive ljubomore, često ju je vodio na svoje nastupe, bili su zajedno na Kopaoniku za Novu godinu, a skoro su i živeli zajedno. Ali puče i ta veza", rekao je posle raskida 2013. godine naš izvor.

Inače, kada se Darko probudio se iz veštačke kome prvo je poželeo da vidi sadašnju verenicu Marinu, ekskluzivno saznaje Kurir.

1 / 3 Foto: Ana Paunković

Kurir.rs/Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja