ARKAN JE KLEČAO PRED NJOM, A ON JE PLJUJE: Evo šta je Mili rekao Voljenki pred ulazak u rijaliti, GORKO ZAŽALILA ŠTO JE POVEROVALA!
Foto: Printscreen/Happy

NEMA ŠTA DA KRIJE

ARKAN JE KLEČAO PRED NJOM, A ON JE PLJUJE: Evo šta je Mili rekao Voljenki pred ulazak u rijaliti, GORKO ZAŽALILA ŠTO JE POVEROVALA!

Rijaliti -

Voljenka Ilić ne prestaje da šokira javnost detaljima iz privatnog života, posebno iz prošlosti. Devedesetih, bila je fatalna za brojne muškarce, posebno one iz kriminalnog miljea. Jednom prilikom, objasnila je da zapravo nije bila Arkanova ljubavnica, već PR Željka i Cece Ražnatović, a da su ljudi zbog ovoga zaključili da je u pitanju nešto više od toga:

"Zbog jednog članka u novinama krenule su priče da sam mu ljubavnica. Kada smo igrali on je kleknuo ispred mene i od tog trenutka kreće priča", otkrila je ona.

foto: Dragana Udovičić, EPA

Poznato je i da je bila intimna sa Milutinom Radosavljevićem Milijem, koji ne prestaje da iznosi detalje njihove vrele igre, posebno onda kada se posvađaju u vili "Parova". Međutim, pred sam ulazak u rijaliti on joj je obećao da će je štititi, a ona mu je poverovala. Sada je zbog toga verovatno gorko zažalila.

"Mili mi je rekao da se ništa ne sekiram, da će on biti uz mene. Nisam ni slutila da će otkriti našu intimu, zbog toga na počeku nisam ništa pričala", rekla je u pokušaju da dokaže cimerima da oni ne igraju nikakvu "rijaliti igru".

Mili takođe nije hteo ni da čuje da je njihova intima samo alat kojim se služi kad zagusti.

"Zašto bih se ja hvalio da sam spavao sa tamo nekom ženetinom i zbog čega mi to ide u prilog? Kunem se da to ne radim, zaista", odbrusio je Mili, pa još jednom pokazao da je pogazio obećanje da će je pred kamerama isključivo štititi.

foto: Printscreen Happy

Kurir.rs/Happytv.rs/Foto: Happy screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track