MARIJA ŠERIFOVIĆ NIKADA NE GOVORI O VELIKOJ ŽIVOTNOJ TRAGEDIJI: Izgubila je brata pre 5 godina, a onda ga je SANJALA... Jedna reč ju je duboko POTRESLA!
Foto: Marina Lopičić

TUŽNO

MARIJA ŠERIFOVIĆ NIKADA NE GOVORI O VELIKOJ ŽIVOTNOJ TRAGEDIJI: Izgubila je brata pre 5 godina, a onda ga je SANJALA... Jedna reč ju je duboko POTRESLA!

Stars -

Malo ko zna da pored polubrata Danijela Pavlovića, Marija Šerifović je imala i brata Dušana koji je preminuo u 42. godini, 2013. godine.

Pevačica je o ovome govorila u filmu koji je snimila o svom životu, a retko kada priča o pokojnom bratu u javnosti.

foto: Marina Lopičić

Marijin pokojni brat je rođen u Rajkovom jedanaestogodišnjem braku s Mirom, koja se posle razvoda sa sinom odselila u London. Posle se Marijin otac oženio njenom majkom Vericom, ali je dobio i još jednog vanbračnog sina Danijela. Dušan se, kao i svi Šerifovići, bavio muzikom, ali iz zdravstvenih razloga nije napravio ozbiljniju karijeru.

foto: Printscreen/Exkluziv TV Prva

Marija Šerifović je jednom prilikom sanjala svog pokojnog polubrata Dušana, koji joj je izgovorio upozoravajuću poruku. Pevačica je u dokumentarcu "Ispovest" pričala o svom bratu po ocu, koga je mnogo volela. U prvoj epizodi serijala prikazane su scene koje nisu bile emitovane , pa je tako i deo o njenom starijem bratu ispričala na poseban način. "Sanjala sam ga i u tom snu mi je rekao samo jednu reč, koju ću poslušati i koje ću se držati. Rekao mi je: "Uspori!", kazala je tom prilikom pobednica Evrosonga.

foto: Zorana Jevtić

Kurir.rs, Foto: Marina Lopičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track