Najnovije vesti

Otvorila dušu

NEMANJA SE UVUKAO LUNI U KREVET: Đoganijeva nije znala šta ju je snašlo, a onda mu je priznala šta su joj sve radili Sloba i Kija! (VIDEO)

Rijaliti

Luna Đogani i David Dragojević kao ovonedeljni potrčci borave u izolaciji, a njima su se tu pridružili i Aleksandra Subotić i Nemanja Tošić.

Oni su pričali o svim zadrugarima, a jedna od teba je bio i blogerkin boravak u prethodnom rijalitiju i njen odnos sa Slobom Radanovićem i Kristinom Kockar

foto: Printscreen

Nemanja je iskoristio priliku da se približi Luni te je sve vreme pokušavao da legne u njen krevet. Luna se smejala i vikala: "Ti nisi moj dečko!"

Tošiću ipak nije pošlo za rukom, spavao je sa Lunom u izolaciji, ali ne u istom krevetu.

Blogerka je pričala da joj je veoma teško u ovom rijalitiju jer sve je podseća na Slobu.

foto: Damir Dervišagić

"Ja dolazim na žurku nakon finala, tamo svi ovi ljudi, ja ni sa kim nisam pričala. Tamo Kija i Sloba, svi ih spajaju, meni nije dobro. Javljaju mi da jutarnji program imam sa Slobom i Kijom. Gledam njih dvoje, nije mi do života, raspadam se", prisećala se Luna dok su je zadrugari pomno slušali.

Blogerka je priznala koliko je taj period bio bolan za nju i da teško mogu zaceliti rane, jer je svaki kutak u Zadruzi podseća na Radanovića.

Kurir.rs/Foto Printscreen

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...